Djur

Elefant jagar iväg cyklisten – när hon lyfter snabeln kommer ni förstå varför

Annons
av nuntium
12 september, 2017
Annons

Elefanter är stora och mäktiga djur – inte bara sett till deras fysiska storlek utan även på ett känslomässigt plan. I den här videon får vi se någonting som får oss att lyfta på ögonbrynen.

Elefanter är flockdjur och flockdjur har starka känslor för sina nära och kära. Att man då tar hand om varandra faller naturligt. Man skulle kunna säga att en elefantflock kan liknas med en stor och känslig organism.

Annons

Mödrarna är otroligt omsorgsfulla och tillgivna deras ungar och familjebanden är livslånga om ingenting oförutsett sker. Enligt forskare så har elefanter förmågan att känna både empati och sorg.

Jasoprakas Debdas är en vildmarksfotograf och delar mer än gärna med sig av filmer på jordens vackra varelser. Något som ligger honom extra varmt om hjärtat är att skydda elefanter jorden runt.

Källa: Youtube

I klippet här nedan så får vi se hur en man på cykel råkar komma för nära elefanten – och elefanten backar inte en sekund för att skydda sitt territorium. Men sedan när vi ser anledningen till det kanske lite skrämmande beteende så är det väldigt bedårande.

Kolla in klippet här nedan.

Dela gärna artikeln med dina vänner!

Annons
Dela på Facebook