Kändisar

Gunilla Persson polisanmäler Leif GW: ”Att fara med dessa lögner ska han få betala för”

av nuntium
10 oktober, 2018
Annons

I Leif Gw Perssons nya program ”Brottsjournalen” på TV4 tog man upp svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson i tisdagsprogrammet.

Leif anser att Gunilla borde ”slängas i finkan”. Det var ett uttalande som fick henne att rasa.

Annons

Men det är inte första gången som Gunilla hamnar i tjafs.

Under tisdagens program av ”Brottsjournalen” ombads Leif GW Persson att kommentera Gunilla Perssons senaste skandal, och det tog inte lång tid innan Gunilla rasade.

– För att vara kriminolog har han usel koll på juridik, säger Gunilla Persson.

Nyligen blev Hollywoodfrun anklagad för att ha stulit ett par glasögon från en butik i Florida. Dessa anklagelser friades hon från förra veckan.

– Jag är överlycklig. Det har varit en jobbig tid, sade Gunilla Persson efteråt.

Kriminologen tror dock inte på att hon är oskyldig, när hon skulle ha provat ett par glasögon, tagit bort prislappen, skjutit upp dem på huvudet, och lämnat butiken.

– Det bedömer jag också som mindre sannolikt på grund av modus operandi, när glasögonen hamnar på hennes huvud, och så småningom försvinner ut.

Det är inte bara glasögonen som Leif GW ser en anledning till att Gunilla borde gripas. Nyligen vann svenska Försäkringskassan en stämning mot henne, och kräver att hon betalar tillbaka nästan 400 000 kronor.

Hollywoodfrun har sagt att hon inte har någon avsikt att betala.

– Problemet med henne är att hon aldrig är i landet, det blir väldigt svårt att komma åt henne, säger Leif GW Persson i Brottsjournalen.

Se klippet ovan.

Dela på Facebook

Annons