Mat

Drömjobbet: bli rik på att äta revbensspjäll

Annons
av nuntium
20 juni, 2019
Annons

Är du less på ditt gamla trötta jobb? Älskar du revbensspjäll? Då har du tur för nu kan man nämligen tjäna 50 000 kr i veckan på att äta sin favorit grillmat.

Det låter nästan för bra för att vara sant. Men faktum är att det nu är helt möjligt att bli anställd och ha din huvudsakliga syssla att äta just revbensspjäll.

Annons

Revbensspjäll är en favorit för många och något av det smaskigaste man kan slänga på grillen. Vi är nog inte ensamma om att tycka att äta grillad mat mot betalning vore en dröm.

Vår frälsare är det amerikanska företaget Reynolds Wrap som letar efter någon som kan resa land och rike runt och provsmaka revbensspjäll för företagets räkning.

Grilled Meat

Källa: Pexels

”Om du inte har något emot att få betalt för att testa fantastisk grillmat, lägga upp bilder som väcker avundsjuka och somna varje kväll med drömmar om din nästa måltid med revbensspjäll – då kan du ha vad som krävs”. Så skriver företaget i sin jobbannons.

Många hade nog tagit jobbet även om det var gratis, men nejdå, den lyckliga anställde kommer få en riktigt saftig lön.

Arbetsperioden sträcker sig över augustis två första veckor och ersättningen är 10 000 dollar, motsvarande ungefär 100 00 svenska kronor.

Källa: Max Pixel

Man kommer få jobbtiteln ”Reynolds Wrap Chief Grilling Officer” under sin arbetsperiod. Arbetsuppgifterna kommer handla om att utvärdera grillningstekniker, skapa material för företagets hemsida och lägga upp bilder i sociala medier.

Alla resor och boende betalas av företaget och man har dessutom möjligheten att få ta med sig en vän på resan.

Ni som är intresserade av det här fantastiska erbjudandet kan ansöka via den här länken. I ansökan ska man bifoga en bild på sig själv när man grillar och berätta med 100 ord på engelska varför just du passar det här fantastiska jobbet.

Det här låter som världens bästa jobb. Dela med alla era kompisar som är grillfantaster!

Annons
Dela på Facebook