Berättelser

Den arga passageraren gör allt för att komma med flygplanet – flygvärdinnans kontring är klockren

Annons
av nuntium
24 september, 2019
Annons

Du har förmodligen varit i samma situation själv, när någon annan människa tycker sig vara bättre och viktigare än andra. Jag personligen har svårt för såna människor då jag anser att alla människor är lika mycket värda.

Den här flygvärdinnan som jobbar för ett amerikanskt flygbolag fick träffa en sådan passagerare som ansåg sig vara bättre och viktigare än andra. Han är otrevlig och det kommer han sent få glömma.

Annons

Läs den fantastiska berättelsen om hur flygvärdinnan hanterade situationen här nedan:

Planet var fullbokat när det ställdes in på flygplatsen.

Kvinnan var ensam värdinna för just det här flygbolaget och fick därför ta hand om en väldans massa resenärer som skulle boka om sin resa. Kön var lång.

Plötsligt från ingenstans kommer en man som tränger sig genom folkmassan och stövlar fram till servicedisken där hon står. Han slänger fram sin biljett och säger:

”Jag bara MÅSTE med på nästa flyg och det SKA vara första klass.”

”Herrn, jag är ledsen. Jag hjälper dig mer än gärna men du måste vänta på din tur.”, svarade flygvärdinnan vänligt.

Den arga mannen var inte så övertygad, så han höjde rösten så att mer eller mindre hela kön hörde honom: ”HAR DU INGEN ANING OM VEM JAG ÄR?!”.

Flygvärdinnan drog på smilbanden, utan att ens blinka tog hon tag i utropsmikrofonen:

”Kära resenärer, kan jag vänligen få be om er uppmärksamhet. Vi har en resenär här vid gate 3 som inte vet vem han är. Om någon kan hjälpa oss att få reda på vem han är så vänligen kom till gate 3.”

Människorna som stod i kön började gapskratta. Mannen blängde på flygvärdinnan och var vansinnig och vräkte ur sig: ”Dra åt pipsvängen!”

Utan att ens blinka, log hon mot mannen och svarade: ”Jag är ledsen herrn, men det får också vänta.”.

Den här kvinnan förtjänar en eloge. Hon tog mannens personliga angrepp med en nypa salt och gjorde det bästa av situationen.

Dela gärna den här berättelsen vidare om du också tyckte kvinnan agerade på ett klockrent sätt!

Glöm inte bort att gilla Nuntium för fler läsvärda artiklar.

Annons
Dela på Facebook