De två kvinnorna sitter och pratar:

Publicerades den 27 november, 2018
Annons

De två kvinnorna sitter och pratar:

– Vi hade sex igår, vilken katastrof. Han kom hem från jobbet, åt upp sin middag på tre minuter, vi hade sex i fyra minuter och två minuter senare somnade han. Själv då?

– Åh det var fantastiskt. Han bjöd mig på middag på en fin restaurang som jag hade valt och sedan tog vi en långpromenad hem. Väl hemma tände han några levande ljus och så hade vi förspel i en timme innan vi älskade i minst en timme. Till slut, kan du tänka dig, så pratade vi i en timme En sagolik kväll med andra ord…

Samtidigt som deras respektive sitter på annat håll och pratar:

– Vi hade sex igår. Underbart… Jag kom hem från jobbet, middag var redan serverad, jag käkade, vi hade sex och sen somnade jag. Kan inte bli bättre. Själv då?

– Åh, det var KATASTROF! Då jag kom hem från jobbet så hade elen gått. Fick bjuda tanten på middag, inte alls gott men DYRT. Så dyrt att jag inte hade råd med taxi så vi fick promenera hela långa vägen hem. Elen hade inte kommit tillbaka när vi äntligen kom hem så jag fick tända några ljus så att man såg något. Jag var så arg att det tog en timme för mig att få upp den och sen kunde jag inte komma på en timme. Frustrerande När jag äntligen kom så kunde jag inte somna. Minst en timme låg jag där tills hon till slut lyckades snacka mig till sömns…


Andra läste även:


Nu byter kommunerna ut nyårsfyrverkerierna – mot lasershow

Kvinnan spelade in under sin operation i smyg - det läkaren säger gör henne chockad

Du har hackat lök fel i hela ditt liv - lär dig Gordon Ramsays supertricks för att ta hand om dina lökar på rätt sätt!

Mobbarna hånar hennes ”äckliga” ben, då lägger hon ut DESSA bilder som får alla att bli tysta!

De flesta svenskarna svarar fel vid första försöket – hur många Q är dolda i bilden?

Domen för ubåtsmördaren Peter Madsen har kommit – offrets föräldrar får ingenting

21 personer som hade geniala (eller idiotiska?) lösningar på deras problem

Hon var på väg hem från jobbet – då blev hon jagad av clown med motorsåg

Svensk skådespelare anhållen för ett brutalt mord på 28-årig kvinna

John hittade ett hemligt foto i fruns mobil – en vecka efter hennes död

11 år efter försvinnandet av Madeleine McCann: Pappan avslöjar nu en chockerande nyhet

Därför bör du alltid vakna bredvid någon som du älskar!

Polisen gav en hemlös man en smörgås – när hans chef upptäckte innehållet fick han sparken omedelbart 

Vem säger att blondiner är dumma? Den här blondinen är mycket smartare än du någonsin trott!