Djur

Kameran fångar grannpojken som misshandlar katten – då slår karma tillbaka direkt

Annons
av nuntium
18 mars, 2018
Annons

Det har blivit allt vanligare med att ha kameraövervakning. Det är en trygghet för oss alla som vistas på platsen. Ifall någonting skulle hända så finns det inspelat på band.

Så länge man är laglydig så är kameraövervakningen inget problem, men så fort man tänkt göra någonting dumt eller annat busigt så kan det vara bra att tänka till vad man gör.

Annons

Den här pojken trodde att ingen skulle se honom men vad han inte visste var att allt fångades på en övervakningskamera.

Killen som vi får se i videon visste inte om att allt han gjorde fångades på övervakningskameran. Han trodde förmodligen att ingen skulle se honom men ack så fel han hade.

När jag var liten fick jag lära mig att man ska vara snäll mot djur, något förmodligen den här pojken aldrig fått lära sig.

I klippet här nedan får vi se när grannpojken misshandlar katten Sky i ungefär 8 minuter. Pojken tar upp katten Sky, kastar han mot marken, mottar sparkar och slag mot katten samt drar han i svansen.

Han beter sig riktigt illa mot katten. Men tack och lov så behövde inte Sky oroa sig särskilt mycket då han inte blev skadad av pojken på något sätt.

Men däremot så kommer pojken förmodligen aldrig göra om någonting liknande mot någon katt igen, allra helst mot Sky.

Efter att Sky får nog så läxar han upp grannpojken. I videon här nedan kommer ni få se när Sky får nog och går till attack. Pojken fick nog några väldigt fina märken på armar och ben som han kommer ha som påminnelse att man ska vara snäll mot djur.

Se klippet här nedan:

Kom ihåg att lära dina barn att vara snäll mot djur. DELA klippet nedan om du håller med!

Annons
Dela på Facebook