WOW

Den 12-årige buktalaren kliver upp på scenen – chockar alla med sitt uppträdande

Annons
av nuntium
6 augusti, 2017
Annons

Vi är förmodligen rätt så många som har haft drömmen om att bli stjärnor och få stå på scenen för att få uppträda. Men det är långt ifrån alla som kommer dit. Oavsett vad man håller på med så är konkurrensen stenhård och det är svårt att sticka ut ur mängden för att kunna imponera.

Någon som lyckats väldigt väl med det är Darcy Lynne Farmer som kommer från Oklahoma i USA. Hon drömde om att bli en stjärna varpå hon sökte till ”America’s Got Talent” vilket är motsvarigheten till Talang här i Sverige.

Annons

Att buktala är inte särskilt vanligt idag och allra helst inte som 12-åring.

När hon kliver upp på scenen så har hon med sig sin vän Petunia som är en kanin. Tillsammans lyckas dom göra ett framträdande som förvånar juryn enormt och när uppträdandet är klart så står hela juryn upp och applåderar medan hela publiken jublar för det som dom precis fått se.

Kolla in klippet här nedan. Det har fått över 250 miljoner visningar runt om i världen och det är inte så svårt att förstå. Vilken talang hon är!

Darci faller ut i glädjetårar när ena jurymedlemmen förklarar hur charmig hennes docka är och sedan säger hon att Darci är lika charmig. Efter det så trycker hon på knappen vilket innebär att hon gick vidare i tävlingen.

Jag kan inte annat än att hålla med juryn. Den här unga tjejen har en talang utan dess like. Det ska bli kul att se hur hon utvecklas i framtiden och jag är säker på att vi kommer få se och höra mer av henne.

DELA gärna vidare om du blev lika imponerad som jag blev!

 

Annons
Dela på Facebook