Familj

Bebis lämnad i den kokheta bilen av sin mamma

Annons
av nuntium
30 juli, 2019
Annons

Sommar och sol innebär värme både ute och inne. I bilen blir det ännu varmare, vilket innebär att varken hundar eller barn bör lämnas kvar i bilen. Något den här mamman inte tänkte på…

En mamma i Mexico lämnade sin lilla bebis i bilen när hon skulle gå in och käka mat med sina väninnor. Hon återvänder och gör en skräckinjagande upptäckt.

Annons

Kvinnan kommer ut igen efter att ha käkat med sina vänninor och möts av flera arga personer som inte alls är så glada över vad hon gjort.

Bildkälla: Youtube

Alla vet att det kan bli väldigt svettigt en varm sommardag. Det kan vara livsfarligt för både människor och djur i en varm bil. Varje sommar kommer det in larm om mestadels hundar som lämnats i varma bilar.

Värmen stiger snabbt i en avstängd bil utan luftkonditionering. Det kan bli närmare 63 grader varmt i en bil om utomhustemperatiren är på 24 grader i soligt väder, enligt Djurvårdsguiden.

Men det är inte bara djur som drabbas av detta. Tyvärr finns det även barn som blir drabbade, hemskt nog.

Bebisen blev lämnad

Hela nätet ångar av ilska efter att videon från Mexico spridits. Enligt den mexikanska TV-stationen Televisia ska en kvinna ha lämnat sin lilla bebis själv i den varma bilen under tiden hon gick iväg och åt mat tillsammans med sina väninnor. Det fanns ingen skugga eller något skydd mot värmen då bilen stod mitt i solen, vilket gjorde att det snabbt blev varmt och livshotande tillstånd i bilen.

Som tur var fanns det flera förbipasserande människor som upptäckte den ensamma bebisen i bilen och larmade köpcentrumet, precis bredvid där mamman befann sig.

Trots den stekheta värmen mådde bebisen förhållandevis bra när mamman kom tillbaka och tog ut den. Runtom bilen fanns ett flertal arga vittnen som gav mamman hård kritik.

Mamman hade skam i blicken när hon bad om ursäkt över händelsen.

Det var förra året videoklippet publicerades och idag har över 800 000 personer sett klippet.

Annons
Dela på Facebook