WTF

Kvinnan spelade in under sin operation i smyg – det läkaren säger gör henne chockad

Annons
av nuntium
17 mars, 2018
Annons

Läkare gör fantastiska jobb för det mesta, sedan finns det en liten skara läkare som man kan fundera på varför de är läkare. Denna läkare som vi kommer få höra om nu tillhör den kategorin av läkare.

Vid ett läkarbesök så berättade kvinnans läkare att hon var tvungen att vänta i två månader på operation. Kvinnan förklarade att hon inte kunde vänta så länge.

Annons

När kvinnan sa det blev läkaren plötsligt mycket otrevlig och svarade: ”Vem tror du att du är!? Du måste vänta precis som alla andra”, skriver Daily Mail.

Kvinnan upplevde läkaren som otrevlig och nonchalant. Eftersom kvinnan inte kände sig bekväm med läkaren blev hon nervös. Av den anledningen så valde hon att gardera sig inför sin operation.

Genom att gömma en liten inspelningsapparat i hårförläningen så bandade hon hela operationen. När hon sedan hör vad läkaren säger så blir hon förskräckt.

Det var till följd av det dåliga bemötandet som kvinnan valde att spela in operationen i smyg. När hon sedan lyssnar igenom bandet så faller hon i gråt.

Det läkaren pratar om med sina kollegor under operationen är förnedrande för kvinnan. Hon blev rejält chockad när hon får höra hur de pratar om hennes kropp på ett nedvärderande sätt.

Inte nog med att läkaren uttalade sig på ett dåligt sätt så hakade även annan sjukhuspersonal på. Kvinnan var sövd vid tillfället men har lyssnat på inspelningarna i efterhand.

I videoklippet här nedan kan ni höra vad läkarna sa om kvinnan.

Se klippet här:

Det här är inte okej! Klicka på ”gilla”-knappen om du håller med om att det inte är okej.

Annons
Dela på Facebook