Familj

Pappan ville bli hälsosammare för familjens skull – se hans otroliga förändring på bara 6 månader

av nuntium
26 januari, 2018
Annons

För att bli en bättre pappa och make så beslutade sig 39-åriga Jeremiah Peterson att byta livsstil. De resultat som han uppnår på sex månader är helt otroligt och det går knappt att känna igenom honom efteråt.

Jeremiah Peterson är en 39-årig pappa och jobbar som antikhandlare från Montana i USA. Det var när han var på hajk i bergen tillsammans med sina barn som han fick nog och bestämde sig för att en förändring var tvungen att ske.

Annons

Jeremiah skrev ett inlägg på Instagram där han förklarade sin frustration:

”I stället för en massa goda minnen från den här resan så var det bara en sak som spelades upp i mitt huvud – gång på gång. Jag insåg att jag blev andfådd och tvingades pausa långt före mina barn, som är nio, sju och sex år gamla”.

Accountability photos to begin my journey with @1stphorm #transphormation #mytransphormation #mytransphormationstartstoday

Ett inlägg delat av Jeremiah Peterson (@jeremiahpetersonmontana)

Han påbörjade sin resa genom att starta en diet som bestod av lågt intag av kolhydrater i en kombination med hård träning. Under ett halvårs tid så lade han otroligt mycket tid på träning.

Varje dag i ett halvårs tid så tränade han totalt tre timmar om dagen. En timme spenderade han på gymmet och två timmar var han ute på promenad.

”Var inte rädd, och göm dig inte. Stirra dig själv i spegeln och välj vem som ska vinna”, säger han till Daily Mail.

På otroliga 152 dagar så gick Jeremiah från jeansstorlek 42 till 33. Han hade på 152 dagar tappat otroliga 37 kilo.

It was pouring down rain so just my son Aidan and dog Cash came on the Sunday family hike today! @1stphorm #mytransphormationstartstoday #transphormation #mytransphormation #1stphorm #iam1stphorm #mountains #hiking #fatherandson #montana #LegionofBoom

Ett inlägg delat av Jeremiah Peterson (@jeremiahpetersonmontana)

”Jag gick från att ha en ordentlig pappakropp till att ha en fysik som kan liknas med en ung man. Och allt har blivit bättre. Mitt hår och min hy ser hälsosammare ut och jag har fått muskler”, berättar han.

Inspiration till sin livsstilsförändring fick han genom sina barn. Om det är någonting som pappa Jeremiah helst vill av allt så är det att hylla hans barn.

”Det handlar inte bara om utseendet, utan också om mående. Hur man tänker och känner, och vilken framtid man vill ha för sig själv och sin familj. Jag vet att om jag kan göra det här, så kan alla göra det”, berättar han.

Se hur han såg ut efter 180 dagar i videoklippet nedan:

Helt otroligt vilken förändring Jeremiah gjorde på bara 180 dagar. Dela artikeln vidare så andra också kanske får inspiration från den!

Dela på Facebook

Annons