Kändisar

Rania Shemoun Olssons skräckupplevelse under inslaget i Nyhetsmorgon

av nuntium
13 augusti, 2019
Annons

I torsdagens avsnitt av Nyhetsmorgon på TV4 fick tittarna se Rania Shemoun Olsson och Axel Pileby som programledare. När det började visas skräckfilmer i studion blev dock Rania livrädd.

Axel Pileby, 32, och Rania Shemoun Olsson, 44, ledde torsdagens avsnitt av Nyhetsmorgon. Det blev en comeback för Axel i programmet då han tidigare under året bytte jobb och istället blev Tilde de Paula Ebys, 46, sidekick i hennes nystartade program ”Efter fem”.

Annons

I sociala medier var många tittare glada över att åter få se Axel Pileby i rutan. På TV4:s Facebook-sida kom det in flera hyllningar.

”Kul att Axel är tillbaka”, skriver en person i en kommentar medan en annan skriver:

”Axel är väl en trevlig prick”.

Fått kritik under veckan

Rania Shemoun Olsson ses i vanliga fall som nyhetsankare i TV4, men under semestertiderna har hon även fått hoppa in som programledare för Nyhetsmorgon. Hon har fått mycket lovord för sin insats, men tidigare i veckan riktades det även en del kritik från tittare mot ett inslag.

Det handlade om en intervju Rania gjorde tillsammans med kollegan Thomas Ritter, 43, där de intervjuade ryttarstjärnan Sara Algotsson Ostholt.

Under inslaget, där Sara berättade om hur hon förlorade sina hästar i en olycka, så tyckte tittarna att programledarduon avbröt henne vid flera tillfällen.

”En trevlig intervju men tråkigt av er att inte låta Sara prata färdigt vid några tillfällen utan att ni avbryter henne med nya frågor. Vi vill ju höra färdigt hennes svar skärpning. Lägg mer tid på era gäster”, skrev en person i en kommentar och får medhåll av flera andra tittare.

TV4 svarar på kritiken

Kanalen gick efter händelsen ut i sociala medier och svarade på kritiken i en kommentar:

”Noterat att ni är flera som har denna synpunkt och kommer att ta det vidare till redaktionen”, skrev de i en kommentar.

I torsdags gjorde Rania en ny intervju, tillsammans med Axel Pileby. Morgonsoffan fick besök av filmjournalisten Ronny Svensson som gav filmtips i studion. En av filmerna som han tipsade om var rysaren ”Scary Stories to Tell in the Dark”.

”Är äckligt”

När Ronny visade en trailer till skräckfilmen så blev det dock för mycket för Rania. Programledaren blev väldigt rädd när hon såg filmscenerna på den stora skärmen i studion. Efter att trailern är slut så säger hon:

– Det här tycker jag är äckligt, och hoppar sedan till i soffan.

Filmen var mer populär hos Ronny Svensson, som gav den tre solar. Det är dock tveksamt om Rania kommer våga sig till biografen för att se rysaren.

Dela på Facebook

Annons