Knep

Därför kan tepåsar göra storslagen succé i ditt badrum – de oväntade husmorsknepet sprids nu över hela nätet

Annons
av nuntium
15 mars, 2019
Annons

Det finns många ideér som är bättre än att använda sig utav skadliga kemikalier när man städar. Att i stället använda naturliga medel är mindre skadligt för dig och din hälsa.

En av dessa är tepåsar. Det kan låta konstigt, men tepåsar kan vara till bra hjälp för att få det skinande rent i ditt hem.

Annons

I listan nedan följer 4 effektiva städknep som kommer göra underverk i ditt badrum, utan att behöva använda starka och skadliga rengöringsmedel.

Ättika och flytande tvål för duschen

Det är mer effektivt att använda sig av ättika och flytande tvål när du ska göra rent duschen. Använd blandningen tillsammans med en diskborste och du kommer märka hur lätt alla fula fläckar försvinner i duschen.

Tepåsar i en sprayflaska

Brygg starkt svart te och tillsammans med tre påsar te påsar i ett vattenglas – där har blandningen som gör underverk för spegeln i badrummet. Häll ner blandningen i en sprayflaska, spruta blandningen på spegeln och torka av med tidningspapper.

Citron tar bort vattenfläckar

Gnugga en citron mot fläckarna på dina blanka ytor i badrummet och fläckarna försvinner direkt!

Ättika i toaletten

Häll ner en skvätt med ättika i toatanken. Spraya ättika på toalettringen och skrubba hela toaletten. Därefter kommer toalettstolen kännas som ny.

Ta en titt på fler tips i klippet nedan:

Annons
Dela på Facebook