WTF

Barnvakten får en skum känsla i kroppen – det pappan sen ser på övervakningskameran är skrämmande

av nuntium
9 augusti, 2017
Annons

Det är inte ovanligt att familjer i USA anställer ”nannys”, eller barnflickor som det kallas på svenska. Deras uppgifter är att passa familjens barn när dom är borta. För att kunna ge någon annan ansvaret för de värdefullaste så krävs det att man har stort förtroende för den människan.

Den som hade fått äran av den här familjen var Jenna Le Baker. Hon hade fått förtroendet för att ta hand om familjens treåriga son medan familjen jobbade. En dag så visade det sig att familjen hade valt rätt nanny som reagerade oerhört snabbt när faran väl var framme.

Annons

Det var som vilken dag som helst. Jenna hade varit ute på dagliga ärenden och givetvis tagit med sig den lilla pojken. När hon sedan återvänder till familjens hus har hon ingen aning om den fara som gömmer sig i huset.

Under den tiden som Jenna och familjens treåring hade varit ute så visade det sig att övervakningskameran hade fångat skrämmande bilder. Det var en man som hade på något sätt brutit sig in i huset. På videon syns det hur mannen letar efter värdesaker och han går även igenom Jennas handväska som låg framme.

Direkt när hon kommer hem får hon en skum känsla i kroppen. Det är någonting som inte riktigt stämmer. Den lilla pojken hade redan sprungit in i huset och hennes obehagskänsla blev inte mindre.

– Det var ren panik, berättar hon för Inside Edition.

Jenna inser rätt så snart att det är någon annan människa i huset som inte bör vara där. På övervakningsfilmen får vi bevittna hur hon snabbt agerar och får ut pojken ur huset och för han i säkerhet.

Se klippet här nedan. Där får vi se övervakningsfilmen och höra när Jenna tillsammans med pojkens pappa berättar om den hemska upplevelsen.

Glöm inte bort att gilla Nuntium för fler läsvärda artiklar.

Dela på Facebook

Annons