Kärlek

Dejtingsidan ”Dinky One” har premiär – för män med små penisar

Annons
av nuntium
12 oktober, 2020
Annons

Den nya dejtingsidan är lanserad för att ge stöd till de män med komplex över de nedre regionerna.

Att penisstorlek är ett känsligt ämne för många män är ingen underdrift och kan leda till ångest och kroppskomplex.

Annons

För att underlätta för denna kategori män har entreprenören David Minns hittat en lösning. Han är grundare till ”Dicky One”, en dejtingsajt inriktad på män och icke-binära med komplex över sin penisstorlek.

– Det finns en press på alla kön att anpassa sig till ideal som ställs av TV, film och till och med porr.

Press från porr

Porrindustrin anställer bara män med långt över medelstora penisar. Dessutom annonseras det på stora porrsajter reklam för tvivelaktiga produkter i syfte att öka penisstorleken, förklarar Minns för Pink News.

– Allt detta gör att en man som redan är osäker på sin storlek blir ännu mer självmedveten. Vissa män är stora, vissa genomsnittliga och andra under genomsnittet. Dinky One låter mindre män träffa människor utanför sin vänkrets med säkerheten att alla som använder webbplatsen är helt medvetna om situationen.

Sajten i sig får ses som väldigt inkluderande. När du registrerar dig erbjuds du 24 olika könskategorier att välja mellan. Det som krävs är dock att du har en penisstorlek under medel, det vill säga 14 centimeter i erigerat tillstånd.

Idén verkar än så länge vara en hit, under första månaden har 30 000 personer registrerat sig. 27 procent identifierar sig som kvinna, 71 procent som man och 2 procent som transperson skriver LadBible.

Känner du någon som borde tipsas om den här sajten? Dela och tagga!

Annons
Dela på Facebook