Klockrent

Emmas vibrator fastnade där solen inte syns till – läkarnas reaktioner får tusentals att skratta högt!

Annons
av nuntium
13 mars, 2019
Annons

Att prova nya saker i sängkammaren och vara äventyrlig kan göra saker och ting lite roligare, men det kan också gå lite över styr och inte riktigt gå som man har tänkt sig.

När Emma och hennes pojkvän hade det lite mysigt slutade det på akuten, efter att en dildo fastnat i Emmas rumpa, skriver Ladbible.

Annons

Emma Phillips från Wallasey, England och hennes pojkvän Lee tänkte öka spänningen lite i sängkammaren. Till hjälp hade de en vibrerande dildo som Emma hade i rumpan.

Men plötsligt försvann dildon in i hennes rumpa.

Kunde känna vibrationerna

– Den var bara borta. Vi tittade runt sängen för att se om den kanske trillat ut. Men sedan lada jag mig på mage och då kunde jag känna vibrationerna inuti mig, säger Emma till Ladbible.

Hennes pojkvän Lee, gjorde det han kunde för att försöka få ut den.

– Han försökte med en gaffel som vi inte lär använda igen så då provade vi med en grilltång men dildon satt för högt upp, säger hon till sajten.

Fick ringa efter en ambulans

Efter att ha kämpat för att få ut den i en timme gav paret upp och eftersom de båda hade druckit vin, fick de ringa efter en ambulans.

När de kom fram till sjukhuset fick de förklara hur allt hade gått till för att sedan röntga Emma så de kunde se exakt var dildon befann sig.

Läkarna hittade på vibratorn – som fortfarande vibrerade och kunde sedan plocka ut den manuellt.

Bildkälla: Facebook

Nu i efterhand kan paret se de roliga i incidenten och fick sig ett gott skratt när de befann sig på sjukhuset med en vibrerande dildo.

Därefter bjöd Emma på sig själv och lade ut en bild på Facebook med texten:

”Det var ett fall av den dödliga dildon när en lekstund på lördagsmorgonen resulterade i att jag fick tillbringa dagen på sjukhuset i Wrexham, där de fick operera ut dildon från mitt tarm-område medan den fortfarande vibrerade. Om man inte kan göra det en lördag, när kan man?”

Läkarna ställde frågan om paret ville behålla dildon, men Emma avböjde vänligt.

Pojkvännen Lee tar även han hela incidenten med ro.

– Lee är inte så skärrad av händelsen, han tycker det är roligt. Nästa gång tycker jag att han får stoppa upp en i rumpan själv och ta en för laget, säger Emma till sajten.

Annons
Dela på Facebook