Intressant

Leif-Ivan Karlssons miljonbeslut – efter missen med lyxvillan

av nuntium
22 maj, 2019
Annons

Leif-Ivan Karlsson har inte hittat någon köpare till sitt hus sedan september. Nu sänker han priset på lyxvillan med fyra miljoner kronor.

Sedan mitten av september har Leif-Ivan Karlssons lyxvilla legat ute till försäljning. Huset är beläget i Örnberget i Tullinge, söder om Stockholm.

Annons

Huset är 700 kvadratmeter stort och har fyra våningar, fördelat på 22 rum med salong, matsal, bibliotek, vardagsrum, kontor, sovrum, fyra badrum, två spaavdelningar och en konstgjord sjö med vatten på tomten.

Utropspriset på lyxvillan var satt till 49 miljoner kronor.

Leif-Ivan och sin hustru Susanne har bott i villan i över 20 år, men förra sommaren tog de beslutet att sälja efter att Leif drabbats av en sjätte hjärtinfarkt.

– Min senaste hjärtinfarkt fick jag här mitt i somras tyvärr. Jag lever på lånad tid och bränner ljuset i båda ändar. Jag kör alldeles för hårt men det är svårt att backa när garaget följer med, sa Leif-Ivan till Expressen.

Men trots att paret varit redo att flytta i snart ett år har de ännu inte hittat någon köpare. Leif-Ivan har nu bestämt sig för att rea ut villan och har därför sänkt priset med fyra miljoner kronor.

Fastigheten ligger nu ute för 45 miljoner kronor och kommer den kommer med nästan två hektar mark och fem kringliggande fastigheter.

– Marknaden har satt sig lite grann sedan de var ute och testade sist så jag tycker att det är en realistisk bedömning, säger mäklaren Markus Martinsson till Leva&Bo.

Tidigare har Leif-Ivan berättat att möblerna ska gå till välgörenhet, men enligt vad mäklaren sa i fjol har den kommande ägaren fortfarande chansen att behålla stil och inredning.

– Allting, utom jukeboxen, kan diskuteras om det ska lämnas kvar. För rätt pengar. Man måste komma överens om alla detaljer. Så som det är uttalat och sagt är det möjligt att bohaget kan ingå.

Dela på Facebook

Annons