Kärlek

60% av tjejer: Den här sexställningen hatar vi

Annons
av nuntium
7 februari, 2020
Annons

Att prata om det som händer i sovrummet och även utanför sovrummet är någonting som är väldigt underhållande, i alla fall om man ska tro många människor. Däremot så är det långt ifrån alla som vågar prata om det.

Det som händer där är enligt många människor det mest intima och privata som någonsin sker i livet och det ska absolut inte delas med andra, medan minst lika många är tvärt om och kan prata samt dela med sig om det utan några som helst bekymmer.

Annons

Vad man inte får glömma bort är att det är okej oavsett vilken typ av människa man är. Det är inget av dessa som är bättre eller sämre på något vis.

I radioprogrammet Power Hit Radio så pratar Erik och Frida om vilken ställning som tjejer hatar. När de inleder sitt samtal så gissar Frida vad hon tror är det obekvämaste.

Sedan så fortsätter samtalet och grejer som ”wops, fel hål, woff, och där gled den inte in” sägs. ”Det har jag aldrig försökt med”, säger Erik.

Han fortsätter även och säger ”man kan ha ringt på fel klocka, och att det inte var någon hemma”, medan Frida snabbt vräker ur sig ”av misstag?”.

Sedan berättar Frida att hon haft mer ”såna som försökt bryta sig in i fel dörr”, sedan säger hon att ”man inte kan bara kliva in var som helst”.

Hur de berättar allt är väldigt roligt och Erik tycker att man ”ska skicka ett besök” innan man ”hälsar på”. Det här är otroligt roligt samtal som roat tusentals människor.

I slutet av klippet avslöjas det vilken ställning det är som tjejer hatar mest. 60% av tjejerna är överens om detta.

Se klippet här nedan:

Vad tycker du? Håller du med 60% av tjejerna?

Annons
Dela på Facebook