Annons
Kärlek

6 tecken på att du är i ett ensidigt förhållande

av nuntium
18 februari, 2018
Annons

Ibland förstår vi inte att ett förhållande har urlakat sig själv eftersom inget dåligt händer: det är inga skandaler, förhållandet är tydligt, sexet är bra och livet tillsammans är ganska bekvämt. Men något är fel.

Några signaler som tyder på att detta är början på slutet visar sig. Ignorera inte den, såvida du såklart inte vill se sanningen. Du behöver analysera ditt förhållande djupare för att förstå om du behöver fortsätta det. Det kanske gör att du omprövar ditt kärleksliv.

Annons

1. Du är irriterad på småsaker

Din partners dumma vanor irriterade inte dig tidigare utan var bara roliga. Problemet är inte vad de orsakar. Problemet är att de existerar i ditt liv och det gör dig rasande!

2. Du ser inte anledningarna till att respektera honom

Det kvittar vad han har uppnått, du hittar en anledning att devalvera alla hans framgångar. Du tar dessa prestationer för givet.

3. Du ljuger för honom

Om de små sakerna. Han frågar var du har varit och du svarar att du har varit hos en väninna fast du i själva verket spenderat två timmar bland hyllorna i bokhandeln. En meningslös och irrationell lögn.

4. Du undviker beröring

Du tar inte hans hand, du sveper inte fingrarna genom hans hår, du flyttar dig om han vill omfamna dig. Allt detta ser ut som en blindtarmsinflammation: du är obekväm, du tar en tablett och det känns bra i ett par timmar. Sedan blir du överväldigad av en enorm smärta. Men kroppen varnar dig!

5. Han får inte dig att skratta

Det är inte så att han var anställd som en clown för dig, men du brukade ha så kul med honom! Men nu, nej. Titta ordentligt på männen runt dig: till och med den tråkigaste personen börjar briljera med praktfull humor så fort han blir förälskad.

6. Du tänker inte på honom när du gör framtidsplaner

Undermedvetet har du redan gjort slut med honom. Du ser inte en gemensam framtid med denna man.

Dela gärna denna artikel med dina nära och kära.

Annons
Dela på Facebook