Kärlek

5 oväntade sexknep som får det att pirra till ordentligt

av nuntium
11 april, 2018

Visst finns det en hel uppsjö av olika tips och knep på hur man kan pigga upp sexlivet eller komma ifrån det där vardagliga söndagssexet. Men här kommer fem tips på väldigt oväntade och ganska simpla knep som kommer att lyfta ditt sexliv till skyarna!

1. Rid skönt på en stol

Variation är alltid trevligt, och istället för den klassiska ritten där mannen ligger på rygg och kvinnan sitter ridandes ovanpå – sätt mannen i en stol istället. Inte nog med att det blir mer spännande, utan vinkeln blir då också bättre och ni kommer lättare åt g-punkten. Att föredra är en relativt hård stol, exempelvis en köksstol, för att behålla den goda vinkeln under hela ”ridturen”.

Inte nog med att g-punkten lättare nås, det hela blir också avsevärt mer intimt då ni kommer närmare varandra med ansiktena. Ställningen gör bland annat att man kan kyssas hela tiden och kvinnans bröst är då också nära mannens ansikte för härliga kyssar. När g-punkten stimuleras konstant, blir kvinnan våtare under hela tiden. En extra bonus för kvinnan är att hon lättare kan variera mellan att rida sittandes och ställa sig upp emellanåt.

2. Massage för starkare orgasmer

Att slidan består av många muskler vet vi nog alla. Och precis som alla andra muskler kan även den få spänningar. Att massera inuti kvinnans slida är inget man kanske gör under första dejten direkt, men när man väl lärt känna varandra och känner sig avspända i varandras närhet är det faktiskt en oväntad lusthöjare.

Enklast är om man börjar att massera blygdläpparna med massageolja, för att sedan försiktigt föra in två fingrar så långt in som det känns behagligt. Massera därefter med små cirkulerande rörelser, från ”klockan 12” och hela vägen runt. Det är oerhört viktigt att ha en avslappnad miljö runtomkring, med lite dämpad belysning i ett varmt och bekvämt rum.

Var noga med att iaktta kvinnans reaktioner under hela processen för att vara säker på att massagen känns rätt och skön. Genom att frigöra spänningar i slidans muskler ökar chansen att både lättare uppnå fullt klimax och att den blir starkare.

3. Oralsex genom underkläderna

Det här kan låta hur märkligt som helst, men att ge oral stimulans genom underkläderna ökar faktiskt spänningen och förväntningarna på vad som komma skall. Att vara så nära, men ändå inte direkt på huden ger en direkt ökad upphetsning. Turas om med att slicka och suga på varandra lite lätt genom tyget. Och för ännu mer upphetsning, släpp inte ögonkontakten.

Se i varandras ögon när ni retar upp varandra sexuellt – och vi lovar att det blir en garanterad lustkick. Ett tips är att kvinnan har på sig exempelvis genomskinliga trosor för att lätt kunna se sitt kön och tungan emot det. Munnen mot tyget ökar också värmen i området, vilket direkt ger en skön avslappning.

4. Växelsex med timer

När det inte kan låta konstigare kommer vi med en kanske ännu märkligare punkt. Men att växla mellan oralsex och samlag en viss bestämd tid kan höja upp stämningen rejält. Exempelvis en minut oralsex, sen en minut samlag, och växla runt på detta viset. Man kan enkelt använda en äggklocka eller annan form av timer som meddelar när det är dags att byta av.

Avbrotten kommer att öka upphetsningen och retandet. Och inte nog med detta; ett pipande larm höjer dessutom pulsen och ökar blodcirkulationen i HELA kroppen. Prova att hålla på i minst tio minuter för bästa resultat.

5. Pirr på distans

Själva tjusningen i ett förhållande är att man inte är på varandra dag in och dag ut. När ni är på avstånd kan du prova att ringa din partner och be henne eller honom att gå – om möjligheten finns – till närmaste toalett eller privata rum för vidare instruktioner. Berätta därefter i telefonen exakt vad du vill göra. Smek dig själv medan du lyssnar på din upphetsade partner – och var väldigt noga med att berätta att du smeker dig själv.

Vi utlovar dubbelt pirr: både genom att du som får samtalet blir lätt dominerad och för den eventuella risken att någon kommer in och stör mitt i samtalet med risk att upptäcka dig. När ni senare ses kan ni uppta där ni avslutade.

Se klippet nedan:

DELA artikeln om du vet med dig någon som kan behöva dessa utomordentliga tips!

Dela på Facebook