WTF

Andrea har gjort hela 20 ingrepp i läpparna – för att få största ”ankmunnen” i världen

Annons
av nuntium
11 augusti, 2020
Annons

22-åringen har spenderat cirka 30 000 kronor på att göra sina läppar så stora så möjligt, nu har hon svårt att äta.

Andrea Ivanova, från Bulgarien, har blivit uppmärksammad online för sina iögonfallande läppar.

Annons

Studenten har genom operationer lyckats fyrdubbla storleken på sina läppar och har som mål att de ska bli störst i världen.

Det verkar som hon närmar sig sitt mål, den senaste tiden har Andrea fortsatt med sina dyra och riskabla ingrepp. Hon är nu uppe i 20 totalt – och har inga planer på att sluta, skriver Ladbible.

Andra började sin resa mot världens största läppar redan 2018 och har under tidens gång fått ett gäng följare på sin Instagram-sida.

Totalt följer 32 000 personer hennes framsteg.

Ingreppen är inte helt gratis. Varje injektion kostar omkring 1 500 kronor – vilket gör att notan för hennes läppar landar på cirka 30 000 kronor totalt.

View this post on Instagram

💖💜💙

A post shared by Andrea Ivanova (@andrea.andrea345) on

Andrea älskar sina läppar och beskriver dem som ”underbara” – och ser fram emot fler ingrepp.

– En del doktorer tycker att det räcker nu, men min läkare säger att han kan hjälpa mig att göra fler. Jag måste dock vänta två månader, säger hon enligt sajten.

Jakten på störst läppar har dock resulterat i vissa uppoffringar:

– Jag kan inte ens äta efteråt. Det är svårt. Efter två, tre dagar blir det tufft. Det finns dock inga restriktioner kring vad jag får äta, berättar hon.

Hon har fått en hel del kritik för sitt utseende, något som Andra inte bryr sig om.

– Jag är fördomsfri och jag tycker att människor borde vara fria att välja vilken som är för dem – stor, större eller för stor.

Vad tycker ni, gör Andrea rätt som följer sitt hjärta eller finns det gränser för vad man sak utsätta sin kropp för? Dela och kommentera!

Annons
Dela på Facebook