10 kvinnor som du inte visste fanns – kolla in nummer 7. Helt otroligt!

Publicerades den 5 januari, 2018

En sak som vi alla förmodligen är överens om är att alla kvinnor är fantastiska på sitt vis. I den här artikeln kommer du få träffa 10 kvinnor som du inte hade en aning om att de existerade.

Oavsett om dessa tio kvinnor trotsar fysikens lagar, lyser på sitt sätt och bevisar att skönhet finns i alla dess former så har dessa kvinnor någonting gemensamt: de har skapat stora rubriker om sig själva.

Alla dessa kvinnor är helt unika och att se hur långt de har kommit är imponerande. Men det bästa av allt är kanske att de själva har gått sin egna väg och bestämt över sitt utseende helt själva.

Att må bra i sitt egna utseende är det viktigaste och vi tycker att alla människor ska göra det som krävs för att man ska må så bra som möjligt. Det är väldigt många människor som har drömmar men få uppfyller sina drömmar i rädslan av vad andra ska tycka.

När du ser dessa kvinnor kommer du högst troligt inte tro dina ögon. Varje kvinna har en egen fascinerande historia bakom sig och vissa är det nästan som att man får nypa sig i armen för att tro att dessa ens existerar.

Kvinnorna som du nu kommer få se har helt och hållet gått sin egna väg och struntat fullständigt i vad du och andra tycker om deras val. Det är häftigt att se att det fortfarande finns människor som vågar göra det allra konstigaste utan att bry sig i vad andra ska tycka och tänka.

I klippet kommer du bland annat få möta en kvinna som heter Cathie Jung som i 12 års tid har jobbat för att bli uppmärksammad för sin kropp. Under 12 års tid så har Cathie jobbat på att krympa sin egna midja. Idag är hennes midja 15 tum, vilket motsvarar ca 38 cm. Hon har tack vare sitt midjemått satt världsrekord.

Möt de andra kvinnorna i videoklippet här under. Glöm inte bort att dela detta fascinerande möte med dina vänner.

Se videoklippet här under:

Läs även:


Det finns 4 olika personlighetstyper baserade på 4 färger enligt en känd psykolog. Vilken färg är du?

Paret låg med varandra i parken och åkte dit – domarens straff får hela rättssalen att tappa hakan

Det äldre paret är ute på en åktur – plötsligt gör kvinnan det här. Jag skrattar så jag gråter

Jonny får ett samtal från en telefonförsäljare. Samtalet som följer är hysteriskt roligt!