Skoj

Ragget gav henne ett kreditkort – kort därpå hörde han av sig och undrade vad f-n hon köpt

Annons
av nuntium
14 februari, 2020
Annons

När killen fick ett nej så bestämde han sig för att göra allt för att få henne på fall. Sagt och gjort så sträckte han fram sitt kreditkort till henne och försökte muta henne. Men det skulle han aldrig gjort – i alla fall om man ska tro den här tjejen som kommer från Texas.

Han bjöd ut tjejen men hon tackade nej. Då försökte snubben att locka henne med sitt kreditkort. Han kunde absolut inte ta ett nej och gå vidare så istället skickade han alla uppgifter på sitt kreditkort som krävs för att genomföra ett köp. Han skrev:

Annons

”Jag vill att du ska köpa dig något. Ifall du någonsin behöver något. Vad som helst. Vad ditt hjärta än behagar”.

Tjejen som fick meddelandet heter Leagan och kommer från Lubbock som ligger i delstaten Texas, USA. Hon tackade glatt och tog emot. Men snubben hade troligtvis inte förväntat sig det här.

Leagan som har publicerat denna sms-konversation på Twitter hade beställt ett slott. Och inte vilket slott som helst – nämligen ett uppblåsbart. Du vet, en sån där hoppborg! Det önskar sig alla människor, visst?

Med tanke på att över 230 000 personer har gillat inlägget och över 72 000 personer har delat inlägget så kan man se det som ett lyckat ”prank”.

Någon användare anklagade Leagan för att ha fejkat hela sms-konversationen men hon hade snabbt svar på tal. Hur vida den är sann eller inte förblir olöst.

Vilket fall som helst var det en väldig rolig historia! DELA gärna vidare om du också tycker det.

Annons
Dela på Facebook