Oj

Adrian Macéus fina hyllning till Ebba avbröts av TV4 – ”Beklagligt”

Annons
av nuntium
3 december, 2018
Annons

På söndagskvällen var Adrian Macéus med i Bingolotto där han framförde en låt för att hedra sin fd klasskompis Ebba Åkerlund som dog i terrordådet på Drottninggatan.

Men TV4 avbröt hans nummer.

Annons

– Det var en utgångslåt, och vi hade hoppats att den skulle bli längre än den faktiskt blev, säger John Sarafian, PR-ansvarig för Bingolotto.

Den 13-årige Adrian Macéus spelar huvudrollen i årets julkalender på SVT. Under hösten har han även varit med i musikalen ”Så som i himmelen” på Oscarsteatern i Stockholm.

Adrian och Ebba Åkerlund var klasskompisar.

Under söndagskvällens avsnitt av Bingolotto uppträdde Adrian och skulle avsluta programmet med en hyllningslåt till Ebba.

Låten ”How are you now”, har Adrian varit med och skrivit.

Men Adrian hann inte sjunga så mycket av låten innan TV4 avslutade programmet och avbröt låten.

– Det var tråkigt att inte få sjunga hela låten, men det är ju live och alla i produktionen var jättesnälla. Jag är jättenöjd. Jag hoppas de kan lägga ut hela låten i efterhand eftersom publiken på plats i studion fick höra hela ”How are you now”, säger Adrian till Expressen.

John Sarafian, PR-ansvarig för Bingolotto förklarar att man avbröt numret eftersom programmet tog slut.

– Det här var beklagligt, men det är sånt som händer. Det var en utgångslåt, och vi hade hoppats att den skulle bli längre än det faktiskt blev. Det var en fantastisk låt, och vi gör allt vi kan för att lägga upp den i våra sociala kanaler så att folk kan se och lyssna på den.

– Sen måste jag passa på att berömma Adrian. Han är en otroligt duktig artist. Han framförde även ”Decembernatt” som också var jättebra. När jag lyssnade reagerade jag verkligen – jag tror att han kommer slå igenom. Det är riktigt bra, alltså. Jättefin röst. Jag önskar honom all lycka till.

Senare lade Bingolotto upp en längre version av låten på sin Facebook-sida.

Annons
Dela på Facebook