Nyheter

Glädjebeskedet: Nu kan du få McDonalds direkt hem till dörren

Annons
av nuntium
3 maj, 2018
Annons

Nu kommer glädjebeskedet att McDonalds kommer börja med hemkörning i Sverige. Under torsdagen så började flera av McDonalds restauranger i Sverige med att köra ut mat till sina kunder.

Äntligen är det Sveriges tur att få hemkörd McDonalds. Enligt Nöjesguiden så har McDonalds provat hemkörning i flera europeiska länder och nu börjar dom även här.

Annons

Den 3:e maj så har tjänsten McDelivery premiär i vår kära huvudstad Stockholm. Om du känner dig sugen på donken kan du nu genom Uber Enats beställa hem mat från donken.

Än så länge kan du endast beställa mat från McDonalds restauranger som ligger på Vasagatan, Kungsgatan 4, S:t Eriksgatan, Folkkungagatan, Globen och Solnavägen.

Men tanken är att den 17 maj utöka hemkörningen till nio till McDonalds restauranger inom Stockholmsområdet.

– Vi är övertygade om att gästerna kommer att uppskatta möjligheten att få maten levererad och vi står beredda att erbjuda den här möjligheten i fler städer runt om i Sverige, säger Henrik Nerell, presschef på McDonalds Sverige till Nöjesguiden.

Uber Eats har kritiserats

Tjänsten Uber Eats som kommer sköta utkörningen har tidigare kritiserats för sina dåliga villkor för buden. När nättidningen Breakit gjorde en granskning på matjätten så visade det sig att cykelbuden tjänade 39 kronor i timmen.

Efter att granskningen gjordes så fick cykelbuden högre löner och enligt bolagets egna siffror ska dom nu tjäna 110 kronor i timmen – under rusningstid, enligt Breakit.

Glädjande nyheter! Dela gärna denna hamburgernyhet med dina vänner som du vet älskar McDonalds. Forza McDonaaalds, woop woop.

Förresten! Glöm inte bort att klicka på ”gilla”-knappen här nedan, eller ovan, om du inte redan gjort det.

Här nedan kommer ett videoklipp som vi tycker du ska titta på, ifall du brukar käka donken.

Annons
Dela på Facebook