Kärlek

Psykologen: här är 4 tecken på att din partner ljuger i sina sms

Annons
av nuntium
20 september, 2019
Annons

Har du misstankar om att din partner ljuger i sina sms? Läs vidare.

Man vill inte tro att ens partner skulle ljuga för en, men ibland är det tyvärr fallet. Då en stor del av vår kommunikation sker via sms nu för tiden så kan det vara bra att veta vilka tecken man ska vara vaksam på.

Annons

Dr. Joshua Klapow är insatt inom området och berättar för Elite Daily vilka förändringar i din partners sms-vanor man ska vara uppmärksam på. Till exempel om din partner vanligtvis svarar väldigt snabbt men sedan svarar långsammare efter en känslig fråga så tyder det på att hen tänker igenom sitt svar noggrant.

Självklart så kan det finns massor av förklaringar till varför någon svarar segt, men ibland kan det indikera att hen håller på och tänka ut en lögn. Här är 4 tecken på att din partner ljuger i sina sms:

1. Hen överförklarar

En klassiker, desto mer den andra person överanstränger sig, desto mer misstänkt är det. Om din partner vanligtvis svarar med korta, tydliga meddelanden och sedan helt plötsligt börjar skicka noveller så kan det vara ett dåligt tecken. Skyldiga personer tenderar att överdriva.

2. Hen använder ett annat språk

Oftast så känner du din partner bra, du vet på vilket sätt hen brukar skriva. Dr. Kalow säger att om din partner börjar använda sig av ett skrivspråk som är okaraktäristiskt så kan det tyda på att hen ljuger.

3. Hen byter snabbt samtalsämne

Om din partner verkar angelägen att byta samtalsämne så kan det vara en tydlig indikation på att något är fel. Hen vill förmodligen byta samtalsämne.

4. Ingen säkerhet

Självklart så kan det finnas en förklaring till alla beteenden vi skrivit hittills. Det finns ingen anledning att börja misstänka sin partner bara för att de sms:ar lite konstigt. Däremot om man redan har misstankar så kan sakerna ovan vara indikationer på att något inte står rätt till. Oavsett så är alltid det bästa att prata med sin partner face to face och reda ut saken.

Annons
Dela på Facebook