Kändisar

Vännernas privata bilder på Avicii från den hemliga resan

Annons
av nuntium
27 juni, 2019
Annons

Regissören bakom den omtalade dokumentären ”Avicii: True stories, Levan Tsikurishvili, har släppt en ny musikvideo med exklusivt material från den hemliga resan, till minne av Tim Bergling.

Efter Tims död har Levan Tsikurishvili hyllat artisten genom att producera ny musikvideo till den nysläppta låten Heaven. Till videon har det även publicerats flertalet bilder och privata filmer från deras tid tillsammans i Madagaskar.

Annons

Tim Avicii Bergling blev snabbt en av de mest älskade artisterna världen över. 2018 kom den tragiska nyheten att han avlidit och hela världen sörjde hans bortgång.

Efter den sista spelningen 2016 reste Tim till Madagaskar för att koppla av tillsammans med barndomsvännen Awat och regissören Levan. Flera år senare besökte Levat platsen igen för att spela in en hyllningsvideo av Tim Bergling till låten Heaven.

– Vad jag kände att jag gjorde för Tim var att bevara minnet av en fin stund. Men naturligtvis, det här har varit en av de absolut svåraste och känsligaste saker jag har gjort i hela mitt liv, säger Levan till GP.

Levan pratar varmt om tiden i Madagaskar 2016.

”Vi pratade om allting, skrattade, spelade monopol, hängde med lemurer, och utforskade hela ön tillsammans”, berättade han i ett pressmeddelande.

I musikvideon visas bilder och rörligt material från dokumentären som tidigare inte visats för allmänheten, det mixas även med nytaget material från platsen Madagaskar.

– Jag har aldrig träffat en sån pass ung människa som besitter så mycket intelligens som han gjorde, säger Levan till GP.

Se bilderna från resan nedan:

 

Annons
Dela på Facebook