Klipp

Minns du den lilla flickan som gjorde succé? Nu är hon tillbaka på scen igen!

Annons
av nuntium
9 september, 2019
Annons

För 12 år sedan ställde en liten flicka upp i ”Britain’s got talent”. Hon gjorde succé när hon sjöng ”Somewhere over the rainbow” bara sex år gammal. Minns du? Nu framträder hon igen – 18 år gammal…

Lilla Connie Talbot blåste juryn av stolen och gjorde att hela publiken tappade hakan när hon endast sex år gammal sjöng ”Somewhere over the rainbow”. Klippet när hon sjöng blev snabbt viralt och en stor snackis. Nu har den lilla flickan vuxit upp och är tillbaka på scenen.

Annons

Se när Connie sjunger, endast sex år gammal:

I år har ”Britain’s got talent” gjort en specialsäsong som ser lite annorlunda ut än vad det brukar göra. De har nämligen bjudit in utvalda favoriter som har uppträtt genom åren. I år är Connie Talbot tillbaka och får stående oavtion från publiken ännu en gång, när hon framför sin egna låt ”Never give up on us”.

– Jag kommer att minnas din första audition för resten av mitt liv. Jag tror inte vi suttit här om det inte varit för dig. Så vi är skyldiga dig ett stort tack. Du har återigen kommit tillbaka som en stjärna, säger Simon Cowell, en av jurrymedlemmarna.

Vill du se Connie när hon framför sin egna låt, se klippet här:

Annons
Dela på Facebook