Kärlek

Han ska fria till sin flickvän – men då går han ner på knä och frågar systern istället

Annons
av nuntium
8 augusti, 2017
Annons

Will Seaton från Amerika hade bestämt sig för att fria till sin älskling men när han skulle göra det så vände han sig först till flickvännens yngre syster som han även hade en ring till.

Att vissa män inte får nog är rätt uppenbart. Om inte kläderna, bilen, jobbet eller frun passar så är vissa beredda att gå genom eld och vatten för att få just det som dom vill ha.

Annons

Man skulle kunna tro att denna mannen från amerikanska staten Indiana är en sådan man. När han skulle fria till sin livs kärlek, Ashley Schaus, så han hade en väldigt hjärtevärmande tanke med sig.

Will och Ashley började träffas under 2010 och det var en sak som Ashley gjorde klart för den unge mannen som han var tvungen att vänja sig med för att kunna fortsätta träffa Ashley.

Ashley och hennes syster Hannah umgicks väldigt mycket. Det var sällan dom skiljdes åt eftersom Hannah har Downs Syndrom och diabetes och hade tighta band till sin syster som hjälpte henne dagligen.

Det var en vacker vårdag i slutet av mars förra året som Will gick ned på knä och friade till sin flickvän Ashley. Men han hade flera överraskningar som ingen hade förväntat sig.

I den lilla byn Santa Claus gick han ned på knä och gav systern Hannah en ring. Men det var inget frieri här inte, utan han frågade om hon ville vara hans bästa vän för alltid.

Svägerskan blev överväldigad och sa ja med det samma och gav Will en stor kram. Efter han hade gjort det så frågade han sin flickvän Ashley om hon ville gifta sig med honom.

– Det var det sötaste ögonblicket i hela mitt liv att se Hannah bli så glad och känna sig så speciell. Så tittade han på mig medan jag stod och försökte att inte gråta och jag frågade om ‘jag stod på tur’? Så gick han ned på knä och frågade om jag ville gifta mig med honom, säger Ashley Schaus till fox5.com.

Bröllopet kommer att hållas i oktober nu i år och Hannah är helt överväldigad till att få vara en del av sin systers relation. Hon älskar sin systers pojkvän lika mycket som hon älskar sin syster.

– Han tar mig med ut och fiskar och berättar roliga skämt. Han får mig att le och tar hand om mig, säger hon till fox5.com.

Annons
Dela på Facebook