Familj

Mamman trodde hon gav godis till sitt barn – men sanningen gjorde att dom hamnade på sjukhuset

Annons
av nuntium
14 februari, 2020
Annons

Att vara förälder är ett privilegium. Men som varje mamma och pappa vet från erfarenhet så måste föräldrar vara ständigt uppmärksamma när det kommer till vad deras små stoppar i munnen. De har en tendens att stoppa både det ena och det andra i munnen.

Men som en mamma och pappa från Suqian City, Kina, lärde sig tidigare i år så kan det ibland vara de vaksamma föräldrarna som oavsiktligt försätter sitt barn i fara. I februari hade mamman gått till den lokala affären och köpt vad hon trodde var godis till sin treåriga dotter, här under pseudonymen Xin.

Annons

Senare den dagen, när hon började utföra några sysslor hemma lämnade hon sin man till att ge ”godiset” till den lilla flickan. Xin åt omkring 280 bitar innan hennes mamma bestämde sig för att prova en.

När hon bet i det hårda, gummiaktiga objektet spottade hon genast ut det och skyndade med sitt barn till Huai’an Mödra- och Barnavårdssjukhus.

Som det visade sig var de små kulorna inte alls godis. De var i själva verket vattenabsorberande gummikulor som används som vasdekorationer, kända som ”shui baobao”, eller ungefär ”vattenbebisar” på kinesiska.

Tack vare sina föräldrars snabba handling efter att de insett sitt misstag så lyckades Xins läkare ge henne en medicin som hjälpte till att få ut kulorna. De såg också till att hindra henne från att ta upp mer vatten så att de inte skulle expandera mer. Det kommande dygnet lämnade nästan 300 gummibollar hennes kropp.

Även om denna familj hade tur så känns det ganska oansvarigt att ge sitt barn så många bitar godis, även om du trodde att de var ätbara. Vi hoppas att dessa föräldrar är mycket mer försiktiga med vad de ger sin dotter från och med nu.

Se klippet här:

Dela gärna artikeln vidare med dina vänner så de också kan vara uppmärksamma på vad de köper till sina barn.

 

Annons
Dela på Facebook