Berättelser

Hennes cykel blev stulen. Snart hittar hon sin cykel till salu på Facebook – det hon gör då är genialiskt

Annons
av nuntium
19 maj, 2018
Annons

Någon hade stulit Jenni Morton-Humphreys cykel. Det tjuven inte hade räknat med var att hon skulle aktivt söka efter den. Genom att dela bilder på Facebook på sin försvunna cykel dröjde det inte länge förrän en kompis hörde av sig till henne och sa att den fanns till salu på en köp- och säljgrupp på Facebook.

Det var då Jenni, enligt sig själv fick en alldeles ypperlig idé som hon bestämde sig för att slutföra.

Annons

Eftersom det fanns fler intressenter blev det budgivning på cykeln. Jenni såg till att hon vann budgivningen och åkte sedan dit för att träffa säljaren. Innan hon åkte dit ringde hon till polisen.

Jenni fick råd från polisen att avbryta den plan som hon tänkt genomföra – då den tydligen var lika olaglig som den gärning som tjuven gjort sig skyldig till. Men det var inget som skrämde henne!

#pensive #bike #roadbike #cycling #cube

Ett inlägg delat av Jenni K. Morton-Humphreys (@jenniandteddi)


Sagt och gjort åkte hon till försäljaren. Väl på plats så ställde hon flera frågor om cykeln för att låta trovärdig. Försäljaren berättade att han fått lov att byta en trampa eftersom den varit trasig. Efter det så blev Jenni väldigt nöjd.

Hon frågade om hon fick provcykla cykeln och givetvis fick hon göra det. Hon fick hjälp av försäljaren att sänka sadeln en aning. Det skulle han aldrig gjort.

Så fort Jenni kom upp på cykeln så trampade hon därifrån för att aldrig vända om.

Försäljaren måste blivit en aning snopen när han insåg att den stulna cykeln hade blivit stulen. Men som man brukar säga: Hämnden är ljuv!

Se klippet här:

Glöm inte bort att klicka på ”gilla”-knappen här nedan, eller ovan, om du inte redan gjort det.

Annons
Dela på Facebook