Nyheter

Aviciis föräldrar talar ut i ett öppet brev: ”Tack för allt stöd”

Annons
av nuntium
24 april, 2018
Annons

Det var i fredags som världen chockades av nyheten att Tim Bergling, känd som Aviici, hade somnat in, 28 år gammal. Alldeles för tidigt gick han bort och har lämnat ett stort tomrum efter sig över hela världen.

Fans, artistkollegor och hans närmaste familj sörjer och det har gjorts ceremonier över hela världen för att hylla och minnas den fantastiske musikprofilen.

Annons

Nu har Aviciis föräldrar tackat för allt stöd som de fått efter sonens bortgång. I ett öppet brev har de uttryckt sin tacksamhet för alla initiativ som tagits för att hedra honom.

”Som samlingen på Sergels tork, kyrkklockor som spelat hans musik och tysta minutrar runt om i världen”, skriver de.

Avicii 2011

Tim Berglings föräldrar som heter Anki Lidén och Klas Bergling tackar för allt stöd som de fått efter sonens bortgång. Under måndagskvällen publicerades ett öppet brev genom presskontakten Ebba Lindqvist där det står följande:

”Vi vill tacka för det stöd vi fått och alla kärleksfulla beskrivningar av vår son och bror. Vi är så tacksamma för alla som älskade Tims musik och har fina minnen till hans låtar.

Tack för de initiativ som tagits för att hedra Tim, som samlingen på Sergels torg, kyrkklockor som spelat hans musik och tysta minutrar runt om i världen.

Med kärlek,
Familjen”.

Hittades bortgången i Oman

Familjen har även meddelat att de inte kommer göra fler uttalanden utan ber om att få sörja i fred.

Deras son, Tim Bergling, var känd över hela världen under sitt DJ-namn Avicii. Han slog igenom under 2011 med låten ”Levels” som blev populär.

Sedan dess har hans låtar spelats mer eller mindre på repeat över hela världen. Tim Berglings musik har verkligen satt avtryck och är här för att stanna under en lång tid.

Det var i fredags som vi möttes av chockbeskedet att superstjärnan påträffats avliden i Muskat, Oman, där han befann sig på semester tillsammans med sina vänner.

Tim blev 28 år.

Vila i frid, vi kommer aldrig att glömma dig. 🌹

Annons
Dela på Facebook