Hemskt

Mamman ser detta på dotterns fot när hon hämtar på förskolan – nu varnar hon andra för detta

Annons
av nuntium
30 maj, 2018
Annons

Oavsett om du lämnar ditt barn på dagis, skola eller dagmamma så måste det vara en trygg och säker plats för ditt barn.

Självklart ska de som arbetar med barn också vara kvalificerade och ha erfarenhet. Den unga mamman i den här artikeln hade en hemsk upplevelse när hon hämtade sin dotter på förskolan en dag.

Annons

Jessica Hayes från North Carolina, USA, hämtade sin ettårige dotter Addison på förskolan insåg hon snabbt att något var fel. Addisons fötter var svullna och röda, som om någon hade skadat den lilla tjejens fotleder. Hur hon hade fått dessa skador kom fram snabbt.

Eftersom Addison ofta tog av sig sina skor beslutade personalen att de var en bra idé att sätta fast skorna på hennes fötter.

Tejpen satt så hårt runt fotleden att Addisons blodcirkulation stoppades och hon blev helt blå som följd. Jessica blev så chockad över personalens beteende. Så hon beslutade sig att skriva ett inlägg på Facebook.

”Någon var uppenbarligen upprörd att hon hade lärt sig att ta av sig sina skor själv. Inte bara har de tejpat fast skorna, tejpen gick runt fotlederna och mitt 17 månaders gamla barn kunde inte göra nånting. Hela tejpen var tillräckligt lång och stark för att göra så att foten blev svullen och fick blåmärken.”, skriver Jessica i hennes inlägg.

Fick även kritik för hennes inlägg

Många gav sitt stöd till Jessica, men den upprörda mamman fick också mycket kritik av hur hon uttryckte sitt sinne i sociala medier.

Några kommenterade: ”Varför så arg? Titta på bilden du har lagt upp. Skorna är för stora och den lilla tjejen kan tappa skorna hela tiden, förmodligen på grund av det. Vad ska förskolelärarna göra? Köp ett par skor som passar henne.”

Men trots att mamman fått kritik uppmuntrar många människor att rapportera såna incidenter för att göra andra människor medvetna om det.

Jessicas Facebook-inlägg uppmanade förskolans chef att be om ursäkt till Jessica och avskeda de två fröknarna, rapporterar The Mirror.

Se klippet nedan:

Glöm inte att klicka på ”gilla”-knappen här nedan, eller ovan, om du inte redan gjort det.

Annons
Dela på Facebook