WTF

7-årig tjej fick bröstimplantat i julklapp – här är sanningen

Annons
av nuntium
28 november, 2017
Annons

Enligt en artikel som figurerar på nätet så fick Juliet Manson från Glendale I Kalifornien en mycket speciell julklapp av hennes mamma: En resa till Kina för att genomgå en bröstförstoring.

Enligt den artikeln ska 7-åringen ständigt frågat sina föräldrar de två senaste åren och krävt att få göra bröstimplantat.

Annons

Hennes mamma ska då ha försökt övertygat Juliet att hennes bröst kommer växa med tiden, men att hennes dotter var ”helt besatt” av tanken på större bröst.

”Hon skulle fråga oss flera gånger om dagen, varje dag. Det fanns ingenting i världen att hon ville ha mer än att ha bröst”, ska mamman ha berättat.

Mamman gick till en psykolog med sin dotter i hopp om att hon skulle bli av med sin besatthet. Resultatet blev däremot annorlunda än hon tänkt sig.

Efter att ha besökt psykologen ett dussintals gånger tillsammans med sin dotter så ska de ha kommit fram till att hon lidit av depression och hade en allvarlig brist på självkänsla och psykologen berättade då att en operation skulle kunna vara till nytta.

Efter att mamman fått reda på det ska hon ha kontaktat ett dussintal kliniker i USA och Mexiko, men ingen ville genomföra bröstförstoringen på en så ung tjej.

Till slut sägs det att mamman hittade en klinik med läkare som kunde genomföra operationen i Hangzhou, Kina. I julklapp skulle Julian fått operationen av hennes mamma.

Den 22 december ska mamman och dottern åkt till Kina då operationen skulle slutföras två dagar senare. Enligt artikeln ska operationen tagit 2 timmar och nu sägs det att den unga tjejen har 30C i storlek på sin byst.

Enligt mamman ska dottern vara ”väldigt glad över hennes nya bröst”.

Denna historia har dock uppmärksammats runt om i världen och människor har varit kritiska. Bilder ska ha spridits på Instagram och väckt starka reaktioner på sociala medier.

Många unga föräldrar har reagerat mycket starkt på att mamman har låtit sin dotter genomgå plastikkirurgi i en sådan ung ålder medan andra beskyller psykologen för rekommendationen.

Men är denna historia verkligen sann?

Vi skulle vilja vara lite källkritiska. Som ni sett i bilden ovan så finns det en bild på den påstådda 7-åringen. Men här under vill vi visa en annan bild.

Ja, ni ser rätt. Den första bilden är högst troligen photoshopad: alltså att någon har klippt ut ansiktet på en ung tjej och klistrat in på kroppen av en fullvuxen kvinna med stor byst.

Vid en närmare efterforskning så finns denna artikel med den 7-åriga tjejen enbart publicerad på suspekta hemsidor. Var källkritiska när ni ser saker! Gör lite jobb och research så inser ni snart vad som är sant och inte är sant.

 

Annons
Dela på Facebook