WOW

Killen byggde ett litet hus av denna container – insidan är helt makalös!

av nuntium
9 maj, 2018
Annons

Det verkar vara en trend som sveper över hela landet där människor börjar kasta ut saker de inte längre behöver och börjar leva mer enkelt.

Människor har skapat hem och bostäder av unika strukturer under en lång tid nu men några av den sticker ut lång över de vanliga. Det här är ingen undantag. Det började med två fraktcontainrar och en tomt.

Annons

Joseph Dupuis byggde denna 355 kvadratmeter stora containern med hjälp av tre stycken 20×8 fots fraktbehållare som han modifierat så att inomhus utrymmet var ett helt öppet koncept.

Joseph säger att han valde att bygga med fraktbehållare eftersom de är lättillgängliga och rimligt prisvärda. Behållarna är isolerade och för värme installerade han golvvärme en vedspis. Containrarna har även solceller.

Man kan inte låta bli att älska ett återanvänt hus som är byggt på ett billigt sätt. Och det här projektet som 29-årige Joseph Dupus byggt är det senaste målet för vår kärlek.

Behållarna kostade cirka 2600 dollar vilket motsvarar ungefär 21300 svenska kronor. Han utrustade behållarna i en öppen planlösning och gjorde en mysig 355kvadratmeters stor stuga mitt i skogen på en tomt som hans familj redan ägde. Beräknat kostade hela projektet cirka 20 000 dollar vilket motsvarar cirka 165 000 svenska kronor

Ta en titt på hans resa att bygga den här häpnadsväckande bostaden.

Containrarna har börjat blivit en fantastisk utgångspunkt för att skapa ditt eget hem av olika slag. Behållarna är billiga nog att köpa och allt du behöver är en liten tomt, lite uppfinningsrikedom och några slantar för att skapa ditt eget hem.

Killen i videon nedan använde tre containrar och skapade ett fantastiskt hem som passar hans behov perfekt. Hemmet har allt bekvämligheter som ett normalt hem skulle ha och det var endast en bråkdel av priset.

Se klippet här:

Glöm inte heller bort att klicka på ”gilla”-knappen här nedan, eller ovan, om du inte redan gjort det.

Dela på Facebook

Annons