Djur

Husse har varit borta länge och ska överraska sin hund – se reaktionen när hunden känner doften av sin ägare

Annons
av nuntium
7 oktober, 2017
Annons

Att hundar har ett bra luktsinne är ingen överdrift. Medan vi människor har mellan 5 – 7 miljoner luktceller, har hundar istället hela 125 – 225 miljoner luktceller. Det är en ganska rejäl skillnad. Inte nog med att de känner igen människor vid dofter, utan kan också söka efter narkotika, föremål eller egentligen vad som helst, vid rätt träning. Det visste garanterat den här hundägaren, som tyckte att det var en rolig idé att gömma sig för sin hund efter att ha varit bortrest under ett tag.

Precis som vi människor känner saknad, känner ofta även hundar likadant – om inte mer. Den här hundägaren tyckte därför att det vore en spännande idé att gömma sig under en filt i trädgården, för att se sin hunds reaktion.

Annons

Svansen går igång direkt

Han ställer upp en riggad kamera och gömmer sig under sin filt, medan han väntar på att sin hund – vid namn Fizz – ska hitta honom.

Till en början är hunden Fizz lite försiktig när hon ser ”högen” med en filt på, och går sakta fram för att lukta lite försiktigt. Men så fort hon börjar att nosa på filten går svansen igång, och man kan direkt se på henne att hon utan tvekan vet vad det är som gömmer sig under. Hennes reaktion? Helt fantastisk! Vi på redaktionen fick oss ett gott leende på läpparna efter att ha sett videoklippet, som du finner nedanför. Missa inte det!

Fick du dig ett lika stort leende på läpparna som vi på redaktionen? DELA i så fall artikeln med dina vänner, så de också kan ta del av detta fantastiska återförenandet!

Annons
Dela på Facebook