Kärlek

6 uppenbara bevis på att någon gillar dig i smyg

Annons
av nuntium
28 december, 2017
Annons

Du har en drömkille och du är alldeles galen i honom. Men gillar han dig? Du drömmer om ett förhållande med honom men är inte riktigt säker på hans känslor. Så här är det för de flesta i början, antingen innan eller när man precis blivit ihop med någon.

För att verkligen ta reda på om han är lika het på dig som du är på honom måste du leta efter några bevis. Det funkar inte alltid att vänta på att han ska deklarera sin kärlek öppet för dig. Nu ska du få lära dig hur man gör för att ta reda på hur läget är. Här är listan på 6 uppenbara bevis:

Annons

#1.

Han kan inte låta bli att le när han ser dig. Förutom att det där breda leendet kommer hans ögon vara klistrade på dig. I så fall är han lika galen i dig som du är i honom.

#2.

Det finns två typer av killar. En del försöker komma nära dig och försöker nudda vid dig eller till och med krama dig. Sedan finns det andra som försöker spela svåråtkomliga och undviker dig. Det är inte alltid så lätt att tolka detta men övning ger färdighet.

#3.

Om han gillar dig ser han till att hålla koll på dig på sociala medier. Han följer dig förmodligen både på Facebook och Instagram. Om han är tydlig med sina känslor är han också snabb med att klicka gilla på dina inlägg och bilder.

#4.

Du påverkar honom och får honom att bete sig annorlunda. Han kanske är en lugn och stillsam typ men när du är i närheten blir han plötsligt pratig och flamsig. Om han i normala fall är en självsäker kille med god självkontroll kan din närvaro göra honom blyg och osäker.

#5.

Har han plötsligt fått samma intresse som dig? Om han vill veta mer om dig kommer han säkerligen visa sig intresserad av sånt som du gillar. Om du gillar konst och musik kommer han säkert fråga om han får följa med dig på vernissage eller konsert. Om du har hund kommer han förmodligen överösa vovven med kärlek för att imponera på dig.

#6.

Ifall ni redan har inlett ett förhållande kan du hålla koll på ifall han har nämnt dig för sina vänner och familj. Har han gjort det så är det klart att han gillar dig och är stolt över dig!

Känner du dig lite säkrare nu? Kör hårt!

 

Annons
Dela på Facebook