Hemskt

Hemsk kvinna överger sin dementa hund i skogen – internet rasar mot straffet hon får

Annons
av nuntium
10 september, 2020
Annons

Djurvänner rasar mot kvinnan som dumpar sin 13-åriga hund i skogen. Trots det hemska dådet kommer hon inte få något straff.

Kvinnans vidriga beteende fångades på en övervakningskamera i området Vancouver Park, i Portland, Oregon, skriver Mirror.

Annons

På videon ser man kvinnan gå ut ur sin Tesla och kopplar loss kopplet. Sedan leder hon hunden in i skogen för att sekunder senare springa ifrån hunden och åka iväg med bilen.

Viral video

Videon blev viral i sociala medier och nådde till slut polisen som kunde identifiera hundägaren.

Hundägaren uppgav för polisen att hon inte längre kunde behålla sin Golden Labrador Henry och att hon kände att hon inte hade några alternativ än att lämna honom i skogen.

Eftersom kvinnan erkände att hon övergivit hunden så slipper hon åtal. Däremot kommer hon behöva betala böter och stå för kostnaden för Henrys vård. Hon är även förbjuden att äga hundar i två år framöver.

Väntar på ny familj

Klippet på den förvirrade hunden Henry i skogen har berört personer över hela världen. Henry fördes till Humane Society i västra Washington och väntar nu på att få en ny familj.

– Vi har uppmuntrats av så många människor från hela världen som har intresserat sig av Henrys historia, sa Stacey Graham, chef på Humane Society till Clark County Today.

– Vi tackar alla för att de bryr sig om Henry.

Vi är nog inte ensamma om att anse att kvinnan kom undan för billigt efter sveket mot sin hund. Nu hoppas vi att Henry hittar ett nytt hem som kan ge honom den kärlek han förtjänar!

Annons
Dela på Facebook