Klipp

Han vägrar att släcka cigaretten på bensinstation – det mannen bredvid gör då är hysteriskt

Annons
av nuntium
5 april, 2018
Annons

Lagar och regler är till för att följas. Tack och lov så följer många människor de lagar och regler som vi tillsammans en gång i tiden kommit fram till men sedan finns det en liten skara människor som inte alls följer dessa.

Det finns regler gällande rökning och om det är någonstans som de bör följas så är det på bensinstationer. Varför man inte får röka på bensinstationer är rätt så logiskt. Det handlar om säkerheten för både den som röker men även för andra människor som kan finnas på bensinstationen och i närheten.

Annons

På en bensinstation finns det tusentals med liter av brandfarliga vätskor och även gaser på vissa. Om dessa skulle ta eld så kan det få förödande konsekvenser.

I det här klippet som är inspelat i Bulgarien får vi se en man som röker på en bensinstation. Trots tillsägelser så vägrar han att släcka sin cigarett. Han beter sig illa och till slut så ledsnar man.

Till slut så fick en anställd nog och väljer då att ta saken i egna händer. Då hämtar den anställde en brandsläckare och resten kan ni förmodligen räkna ut själva.

Allt fångades av bensinstationens övervakningskameror som ni kan se i klippet här nedan:

DELA vidare om du tycker mannen fick vad han förtjänade!

Annons
Dela på Facebook