Kändisar

Viktor Frisk avslöjar det oväntade barnbeskedet – efter kärleksbeslutet

av nuntium
7 februari, 2019
Annons

Författare och influencern Viktor Frisk har tidigare berättat att han ska fokusera på sitt jobb de närmsta fem åren istället för att dejta.

Nu berättar han om sina barnplaner.

Annons

Viktor Frisk är den andra halvan av popduon Samir & Viktor och är just nu aktuell med en serie på Kanal 5.

Viktor pratar sällan om sitt privatliv och har tidigare berättat att han vill hålla den delen privat.

View this post on Instagram

Packar om och drar till Vemdalen! 🙌🏽⛷ Åka skidor och dra någon vända på afterski, riktigt fint 😃👏🏽

A post shared by Viktor Frisk (@viktorfrisks) on

Viktor avslöjade i somras att han hade träffat en person, men det dröjde inte länge innan han var singel igen.

”Jag är singel. Jag har bestämt mig för att jobba arslet av mig nu i 5 år och så får kärleken komma när den kommer. Tänker inte leta efter någon!”, skrev han tidigare i januari på sin Instagram.

På sitt Youtubekanal berättar han nu om sina tankar kring förhållanden och framtida barn. Han har nu beslutat att inte dejta alls och fokusera mer på sig själv och sin karriär.

– Det jag kommit fram till det senaste halvåret är att jag ska fokusera på det jag är bra på. Jag ska jobba så mycket jag orkar och kan, fokusera på delmål, att ha en bra vision i livet och fokusera på det jag kan. Inte fokusera på relationer, med familj självklart, men inte gå in på någonting man vet inte kommer gå ändå. Då är det bättre att fokusera på sig själv och sina egna mål, säger han i klippet.

Han berättar även om sina planer inför framtiden. Han säger att inom tio år vill han ha två hus, ett i Stockholm och ett på solkusten. Viktor avslöjar också hur många barn han vill ha när han är 33 år gammal.

– Jag har två barn, säger han i videon.

 

Dela på Facebook

Annons