Kändisar

Samir Badran talar ut om relationen med Sigrid efter uppbrottet

av nuntium
4 februari, 2019
Annons

För drygt tre veckor sedan gick Samir Badran och Sigrid Bernson skilda vägar. Nu avslöjar Samir hur deras relation ser ut idag.

28-årige Samir Badran och Sigrid Bernson, 30, träffades under Let´s Dance 2017, där de dansade tillsammans. Det tog inte lång stund innan det slog gnistor och blev ett par.

Annons

I januari kom beskedet att Samir gjort slut med Sigrid, efter två år tillsammans. Samir skrev ett känslosamt inlägg på Instagram där han förklarar att förhållandet tagit slut och förklarade även varför de gått skilda vägar.

”De e hårt, jävligt hårt, men jag valde denna väg efter en hård jävla period i mitt liv och kände att jag behövde gå vidare. Jag kände inte att jag kunde ge mitt förhållande tillräckligt med tid och att jag behövde jobba mer med mig själv”, skrev Samir då i ett inlägg på Instagram.

View this post on Instagram

Jag skriver detta me gråten i halsen, sorgligt men sant. Att skriva ut detta i sociala medier bestämde vi tillsammans och vi väljer att berätta detta för att få färre frågor och att media/tidningar inte ska skapa sin egen förklaring till vad som hänt mellan oss. Såå, efter nästan 2 år mellan mig och Sigrid är det tyvärr slut…💔:( De e hårt, jävligt hårt, men jag valde denna väg efter en hård jävla period i mitt liv och kände att jag behövde gå vidare. Jag kände inte att jag kunde ge mitt förhållande tillräckligt med tid och att jag behövde jobba mer med mig själv. Det är feeett jävla sorgligt och de kommer bli en jobbig tid ett tag framöver som man måste ta sig igenom men jag vet att detta var det bästa för oss båda även att det gör ont. Sigrid är den absolut bästa tjejen jag någonsin haft och jag har verkligen, utan att överdriva haft en sjukt jävla galen och rolig tid med henne. Jag vill och hoppas att vi någon gång i framtiden ska kunna fortsätta som vänner för jag vill verkligen inte förlora en så fin människa ur mitt liv! 🙁 du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta

A post shared by S A M I R B A D R A N (@samirbadrans) on

Kort därefter reste Sigrid till Spanien för att komma bort från allt.

”Jag vill egentligen berätta vad som har hänt och varför jag mår så dåligt just nu. Det kommer att komma men jag måste komma bort en stund från allt som har varit och bara läka just nu”, skrev hon då på sin Instagram.

Nu talar Samir ut om hur deras relation ser ut idag.

Sigrid och Samir har levt sina liv på olika håll sedan uppbrottet, vilket också har synts på sociala medier.

View this post on Instagram

👋🏽

A post shared by S A M I R B A D R A N (@samirbadrans) on

Samir har delat med sig av att han har börjat lagt mer fokus på musiken igen och Sigrid har delat med sig av semesterbilder.

Det har nu gått tre veckor sedan uppbrottet och i en frågestund på Samirs Instagram story, svarar han nu på frågor om han och Sigrid.

”Asså vi har inte hängt nu men ja är inte osams med henne”, skriver Samir och avslutar med ett hjärta på Instagram.

 

 

Dela på Facebook

Annons