Knep

Trött på att få vänförfrågningar från porr-profiler på Facebook? Så här blir du av med dom!

av nuntium
1 september, 2017
Annons

Får du också titt som tätt flera vänförfrågningar från personer som du absolut inte har någon aning om vilka de är? Då kan det här vara lösningen för att slippa få massvis med vänförfrågningar av den här typen.

Mängder med svenskar har senaste tiden fått konstiga vänförfrågningar dagligen från Facebook-konton som dom inte har någon aning om vilka det är. Majoriteten av kontona har profilbilder som består av lättklädda kvinnor.

Annons

Har du själv fått dessa förfrågningar så vet du att namnen inte är någonting du känner igen och likaså tjejerna som är på profilbilderna. Det är inte heller någon bekants bekant eller liknande heller.

Allt för att locka

Meningen med dessa vänförfrågningar är att du ska gå in på deras profil, där du kan finna konstiga frågor eller uppmaningar om att du ska gå in på någon länk för att ”se dom i webbkameran” eller att dessa kvinnor ”vill träffa män att tillfredsställa” eller någonting annat mysko. Dom gör allt för att locka in människor.

Acceptera inte förfrågningarna

Syftet bakom fejkprofilerna är att locka in (främst) män genom att ha lättklädda bilder på snygga tjejer. När dom sedan fått männen att nappa gör dom allt för att få dom att lämna ifrån sig sina användaruppgifter eller något för att få tag i männens kontokortsnummer.

Det går att bli av med detta

Är du trött på att få en massa fejkade förfrågningar hela tiden så finns det en lösning. Genom att gå in på dina sekretessinställningar på Facebook så kan du ställa in vilka som kan skicka förfrågningar till dig. Ställ in att bara dina vänners vänner kan göra det – vips så kommer du inte få några förfrågningar från porrkonton längre.

Enkelt va? Dela gärna vidare så fler kan få stopp på dessa förfrågningar.

Dela på Facebook

Annons