Kändisar

Meghan Markle bar en hemlighet inuti brudklänningen – detaljen som hyllade prinsessan Diana

av nuntium
24 maj, 2018
Annons

Precis som väntat blev Harry och Meghan Markles bröllop något som engagerade människor runt hela världen.

Oavsett vad du befann dig var chansen stor att du kunde se en glimt av de kungliga bröllopet på tv eller i sociala medier. Och som väntat var bröllopet inget annat än bedårande vackert. Allt var planerat i minsta detalj och det blev verkligen ett perfekt sagobröllop.

Annons

En av de sakerna jag gillade mest med bröllopet var hur bruden och brudgummen gjorde dagen till sin egen.

Genom att bjuda in olika personer från samhället och personer som betytt mycket för Harry eller Meghan, blev dagen både inspirerande och öppenhjärtig.

På lördagen ringde kyrkklockorna i St Georges chapel i Windsor, strax utanför London. Två miljarder tv-tittar världen över beräknas ha följt det kungliga bröllopet i direktsändning.

Tyvärr saknades en väldigt betydelsefull person på den stora dagen. Harrys älskade mamma, prinsessan Diana som avled i en bilolycka i Paris 1997.

Det var dock sedan tidigare känt att prinsparet skulle hedra Diana i samband med bröllopet på flera sätt.

Meghans förlovningsring är gjord av diamanter från prinsessan Dianas samling. Dessutom var St George Chapel fylld av Dianas favoritblommor vid bröllopet. Harry ska också ha plockat brudbuketten själv med blommor från Dianas trädgård i Kensington Palace.

Men en mindre känd detalj under dagen var en något diskretare hyllning till prinsessan Diana. Den nya hertiginnan av Sussex, Meghan Markle hade låtit sy in något lånat och blått i sin brudklänning.

Det spekulerades att det ”blåa” var den havsblåa ringen som Meghan bar på vägen till deras bröllopsmottagning.

Alisyn Camerota på CNN säger att det istället handlade om ett dolt blått band.

”Det fanns massa olika symboler med koppling till Diana. De hade ett blått band som Diana också haft som var insytt i Meghans klänning. Precis som när Kate och William gifte sig, så har varje brud haft ett litet stycke från prinsessan Diana när de gått mot altaret.”

Harry pratar om förlovningsringen och hur har valt designen: ” De små diamanterna på sidorna är från min mors personliga smyckesamling, för att se till att hon är med oss på den här galna resan. Det är dagar som idag som jag verkligen saknar att ha henne nära, hon är saknar när vi delar dessa glada nyheter. Men du vet att med ringen och med allting som händer är jag säker på att hon är med oss.”

”Jag är säker på att hon är med oss”, avslutar Harry.

Se klippet nedan:

Glöm inte att klicka på ”gilla”-knappen här ovan, eller under, om du inte redan gjort det.

Dela på Facebook

Annons