Kändisar

Prinsparets härliga familjelycka – nya bilden som får svenska folket att jubla

av nuntium
6 februari, 2019
Annons

Den nya bilden på prinsfamiljen får folket att jubla och flera tusentals har redan gillat fotot.

I söndags lade prinsparet ut den här bilden på sin Instagram-sida med texten: ”Stockholm när det är som bäst”.

Annons

Carl Philip och prinsessan Sofia är ute och går i det fantastiska snöparadiset tillsammans med deras två sönder, prins Alexander och prins Gabriel i pulka.

Man kan anta att det är prinsessan Sofia som är bakom kameran, men det vet man inte helt säkert.

View this post on Instagram

Stockholm när det är som bäst❄

A post shared by Prinsparet (@prinsparet) on

Den fantastiska bilden på familjens familjelycka fick snabbt flera tusen gilla-markeringar och folk skrev positiva kommentarer under bilden som prinsparet visade upp.

”Mycket vacker bild på pappa Prins Carl Philip med sina små prinsar, ute i ett vackert vinterland. Prinsessan Sofia är en skicklig fotograf! Tycker så mycket om denna lilla familj, jordnära och galafina då det behövs! 😍💗”, skrev en användare i kommentarerna.

”Smart drag med samma färg på kläderna. Så man kollar på rätt barn liksom i pulkabacken”, skriver en annan användare i kommentarsfältet.

I maj förra året skaffade prinsparet sitt gemensamma Instagram-konto, där dem lägger upp bilder från sin vardag. Bilderna har uppskattats av väldigt många människor som följder dem.

Besökte nyligen BRIS

”Välkomna till vårt officiella Instagramkonto. Som ni märker har vi redan lagt upp foton under en tid för att ge en inblick i vårt arbete, de uppdrag som vi genomför och frmaför allt de frågor som vi brinner för. Hoppas ni vill följa oss!”, skrev prinsparet då på sin Instagram.

Det har varit ganska tyst om prinsparet i officiella kanaler i början av januari, men på senare tid har det kommit flera uppdateringar från Carl Philip och Sofia.

Sofia var nyligen på besök hos BRIS – Barnens rätt i samhället.

View this post on Instagram

Barnets rättigheter ställer krav på vuxna. Det och mycket mer arbetar organisationen BRIS med varje dag. Under mitt besök idag fick jag ta del av deras arbete inom opionsbildning, deras samtalsverksamhet samt olika stödprogram. Prinsparets stiftelse @merhjarta har ett viktigt och spännande projekt tillsammans med @bris116111 som lanseras snart.

A post shared by Prinsparet (@prinsparet) on

Gilla och dela om du också tycker om prinsparet!

Dela på Facebook

Annons