WTF

Polisen efterlyste blottare med ”liten snopp”

av nuntium
17 juni, 2020

Det var när polisen i Tomelilla i Skåne utredde ett fall gällande sexuellt ofredande sedan en äldre man blivit misstänkt för att ha blottat sig för tre flickor i 14-årsåldern som dom uttryckte sig lite märkligt.

Mannen ska enligt polisen varit mellan 40 och 50 år gammal, men det var en liten detalj som man skulle ta hänsyn till i utredningen.

Annons

– Och så hade han liten snopp men jag vet inte om det är något signalement man kan gå efter, säger stationschef Dan Bengtsson till Nyheter24.

 Det var när flickorna befann sig på en järnvägsstation i Ystad som en äldre man kom fram och visade sitt kön. Enligt uppgifter ska han ha gått fram till flickorna och börjat onanera.

Polisen har inlett en utredning om sexuellt ofredande, men det är signalementet på den misstänkte mannen som har fått många att höja på ögonbrynen.

Han beskrivs nämligen vara 40 till 50 år gammal – och ha en ”liten snopp”. Dan Bengtsson, stationschef på polisen förklarar at mannen hade en rock på sig som han drog ner.

– Och så hade han liten snopp men jag vet inte om det är något signalement man kan gå efter, säger Bengtsson till Nyheter24.

Det var Ystads Allehanda som först uppmärksammade nyheten och deras artikel med signalementet har fått uppmärksamhet i sociala medier:

Annons
Dela på Facebook