Kändisar

Paulina ”Paow” Danielsson utsatt för våldtäktsförsök i sitt eget hem: ”Slet ned mig på golvet”

Annons
av nuntium
15 maj, 2019
Annons

Under veckan delade Paulina ”Paow” Danielsson med sig av en minst sagt obehaglig händelse som hon nyligen varit med om.

På sin Instagram berättar hon om hur hon blev nedsliten på golvet i sitt eget hem och utsatt för ett våldtäktsförsök.

Annons

Det var under tisdagen som Paow skrev det känsloladdade meddelandet till sina följare på Instagram. Paow berättade om en händelse som nyligen inträffat.

Paow ska ha beställt mat från Wolt Sverige, som är en app som väldigt många använder och många influensers marknadsför företaget på sina sociala medier. När matbudet dök upp ska det enligt Paow ha inträffat obehagliga scener.

”För några veckor sedan så var jag med om en av dem absolut obehagligaste sakerna jag någonsin vart med om, något som jag bara hört om. Jag har inte riktigt vet hur jag skulle gå ut med det eller var? Som ni vet har jag länge samarbetat med Wolt Sverige och det har varit en av många anledningar till att jag valt att inte gå ut med det för att jag inte ville förlora samarbetet. Sen har det vart skam, att jag velat förminska det hela men jag känner att jag kommit över det tillräckligt för att jag vill kunna gå ut med det”, började hon med att skriva.

View this post on Instagram

För några veckor sedan så var jag med om en av dem absolut obehagligaste sakerna jag någonsin vart med om, något som jag bara hört om. Jag har inte riktigt vet hur jag skulle gå ut med det eller var? Som ni vet har jag länge samarbetat med @wolt.sverige och det har vart en av många anledningar till att jag valt att inte gå ut med det för att jag inte ville förlora samarbetet. Sen har det vart skam, att jag velat förminska det hela men jag känner att jag kommit över det tillräckligt för att jag vill kunna gå ut med det. Och med hur pass vidrigt @wolt.sverige valt att hantera det är pinsamt. Jag har länge beställt hem WOLT och man känner ofta igen kurirerna som kommer hem till än, man blir lite tjenis och känner igen deras namn. Vilket jag ångrar då en av dessa männen tog sig rätten att försöka våldta mig. I mitt hem precis innanför dörren så har jag en pall, han kom med maten som vanligt och satte sig på pallen och frågade om jag var ensam jag hann knappt reagera då min taxi väntade på mig för hade glömt bort att jag skulle iväg på ett möte. När jag går förbi pallen och ska öppna dörren så han kunde gå ut så sliter han ner mig på golvet och försöker kyssa mig och tar på mig överallt. Jag ropar på min roomie som gör ifrån sig något ljud då han sov jätte djupt. Då säger han ”i just kidding” sen går han iväg. Jag väntar en stund med att gå ner och hoppar sen in i taxin. Jag skriver direkt till wolt och jag har ingen aning vad dem gjorde med killen men jag antar att han jobbar kvar då jag sett han på folk snaps. Sen veckan efter det avslutar dem samarbetet. Jag kommer nu att polisanmäla händelsen för att man ska fan i mig inte skämmas! Och jag hoppas från botten av mitt hjärta att ingen jag rekommenderat wolt till har råkat up för samma grej som jag blev utsatt för. För det var riktigt obehagligt.

A post shared by Paulina Paow Danielsson (@kattpaow) on

”Jag har länge beställt hem mat från företaget och man känner ofta igen kurirerna som kommer hem till än, man blir lite tjenis och känner igen deras namn. Vilket jag ångrar då en av dessa männen tog sig rätten att försöka våldta mig. I mitt hem precis innanför dörren så har jag en pall, han kom med maten som vanligt och satte sig på pallen och frågade om jag var ensam jag hann knappt reagera då min taxi väntade på mig för hade glömt bort att jag skulle iväg på ett möte. När jag går förbi pallen och ska öppna dörren så han kunde gå ut så sliter han ner mig på golvet och försöker kyssa mig och tar på mig överallt. Jag ropar på min roomie som gör ifrån sig något ljud då han sov jätte djupt. Då säger han ”i just kidding” sen går han iväg”, skriver Paulina på sin Instagram.

Enligt Paulina har hon skrivit till företaget och berättat vad som hänt men de har då avslutat samarbetet. Paulina tycker att företaget skötte allt väldigt osnyggt med tanke på vad som hänt, men när hon blev kontaktad av företagets VD, Carl Zetterqvist, fick hon veta att de har valt att agera.

View this post on Instagram

Man får ju dricka cava på en tisdag? Det är ju fint väder? Snälla

A post shared by Paulina Paow Danielsson (@kattpaow) on

I inlägget skrev han:

”Hej Paulina, Carl Zetterqvist, VD för Wolt Sverige här. Stort tack för att du tog dig tid att prata med mig tidigare idag. Jag är otroligt ledsen över det som inträffade. Jag vill även be om ursäkt för hur dåligt vi hanterade kommunikationen gentemot dig.

En incident som denna får och ska aldrig inträffa. Agerandet är helt oacceptabelt och strider mot alla våra värderingar. Vi tar situationer som denna på största allvar och så snart vi fick kännedom om det inträffade agerade vi omedelbart och avslutade samarbetet med kurirpartnern i fråga. Du gjorde helt rätt som snabbt informerade oss om händelsen och vi uppskattar verkligen det”, skrev han och fortsatte:

”Vi försökte nå dig tiden efter incidenten, men utan framgång. Vi skulle dock inte ha stannat där utan fortsatt att försöka nå dig eller åtminstone skriftligen redogöra för hur vi följde upp på händelsen. Skulle du välja att anmäla händelsen till polisen kommer vi att ge både dig och polisen vårt fulla stöd.

Vidare, att vi avslutade samarbetet med dig som influencer har inget med själva incidenten att göra. Under våren har vi gjort en översyn av våra samarbeten och valt att avsluta cirka 70 stycken av dessa baserat på interna affärsbeslut. Timingen för det tråkiga beskedet kan knappast ha varit sämre och jag kan bara be om ursäkt för att vi inte var tydligare i vår kommunikation.

Om du vill fortsätta samtalet från tidigare idag, så är det bara att du hör av dig. Jag vill även passa på att uppmana andra; skulle ni höra om en liknande incident, tveka inte att kontakta mig, så kommer jag att följa upp omedelbart”

Mannen som ska ha försökt attackera Paow har fått sparken från företaget och VD:n uppmanar fler som varit med om liknande situation att ta kontakt med företaget.

Annons
Dela på Facebook