Nyheter

Farmen-tittarnas ilska efter avslöjandet: ”Dåligt”

Annons
av nuntium
26 februari, 2019
Annons

Det var under söndagens avsnitt av Torpet som det avslöjades vem som skulle bli nästa veckas storbonde på Farmen. Nu reagerar tittarna starkt på TV4:s beslut.

Årets säsong av Farmen har minst sagt varit dramatiskt. Deltagarna lever på en gård som saknar rinnande vatten och tillsammans får de kämpa för att få ihop mat, något som är grunden till de bråk som uppstår.

Annons

Stina Öberg är en av deltagarna som det har stormat mycket runt under säsongen och förra veckan skrev hon ett inlägg om sin tid på Torpet, vilket är parallell-serien till Farmen, där de utslagna deltagarna kämpar om att få komma tillbaka till gården.

Men den här gången är det inte Stina som står i fokus. Flera tittare riktar kritik mot TV4 och deras val att avslöja nästa veckas storbonde redan i söndagens avsnitt av Torpet, vilket inte vanligtvis brukar avslöjas förrän under måndagen när en ny Farmen-vecka startar.

Avslöjar nästa veckas storbonde

”Redan avslöjat på torpet. Tobias sa ju att han valt Maxine”, skriver en person.

”NI KAN JU INTE SPOILA I TORPET VEM DET ÄR SOM BLIR STORBONDE”, skrev en annan.

”Han berättar i dagens avsnitt av torpet vem som är storbonde, så kolla inte om ni inte vill veta förens i morgon på farmen avsnittet. Och Farmen, dåligt klippt, ni kunde klippt bort den meningen”, skriver en tredje person.

Annons
Dela på Facebook