Skoj

9 grabbar beskriver hur det känns att få orgasm – lyckas sätta pricken över i!

Annons
av nuntium
16 september, 2017
Annons

Det måhända att rubriken kanske var lite överdriven, speciellt när det kommer till ”sätta pricken över i”, för ärligt talat; hur beskriver man ens en sån underbart härlig känsla? HUR?!

Här är i alla fall nio grabbar som via amerikanska magasinet Cosmopolitan åtminstone har gett det hela ett försök; det vill säga ett försök till att beskriva hur en orgasm faktiskt känns för en kille. Somliga lyckas väldigt bra i sin beskrivning, medan andra kanske borde försöka beskriva något lättare.

Annons

Nedanför finner du alla nio killars beskrivningar! Vilken tycker du är bäst?

1. ”Det är som när en kroppsdel som har somnat vaknar till!”

2. ”Det är som när du går från bubbelpoolen rakt ner i kallt vatten, för att sedan återvända till bubbelpoolen igen.”

3. ”Det är precis som att din pillevink är gjord av sockervadd. Jag har ingen aning om varför jag beskrev det så, men jag gick på min magkänsla.”

4. ”Det går verkligen inte att förklara, för hjärnan lägger ju ner!”

5. ”Det är precis som att åka bergochdalbana: du åker upp till toppen och sen faller du plötsligt handlöst. Det kittlar!”

6. ”Det är ungefär som att äta din favoritmat, fast med din penis.”

7. ”Du vet när man bara har lite tandkräm kvar i tuben, men du kämpar allt vad du kan för att få ut det sista, och det slutar med att det är tandkräm precis överallt… och det känns fantastiskt!”

8. ”Det är som när du dricker din första kopp kaffe på morgonen – för en liten stund så glömmer du bort att du någon gång kommer att dö.”

9. ”Det är som att din lille krigare får kramp, fast på ett bra sätt då.”

Hur skulle du som man beskriva en orgasm? DELA artikeln med dina vänner, så även damerna förstår hur vi killar känner det!

Annons
Dela på Facebook