Otroligt

Paret kommer in på sjukhuset efter att deras intima lek gått lite överstyr

av nuntium
31 januari, 2019
Annons

Den 40-årige mannen behövde akut läkarvård och skyndade sig till Francisco Moscoso Puello-sjukhuset i Dominikanska republiken efter att en intim lek med hans fru gått helt fel.

Mannen fick genomgå en akutoperation för att ta bort en flaska med Glade air freshener från sin rumpa, efter att de intima spelet gått käpprätt åt skogen.

Annons

Mannens fru hävdar att hon satte luftrenaren i sin makes anal på hans begäran under samlaget.

Lokala medier rapporterade att operationen tog cirka två timmar och gick bra, inga komplikationer uppstod.

Bildkälla: CEN

Sjukhusets talesman berättade för lokala medier att mannen är nu stabil och återhämtar sig efter händelsen, skriver The Mirror.

Under uttalandet sade man också att liknande fall inte är speciellt ovanliga och involverar vanligtvis sexleksaker som dildos och andra olika flaskor.

Person har kommit in med olika trä- och plastobjekt samt grönsaker.

En läkaren berättade för de lokala medierna att det är hör till ovanligheten att prata om dessa händelsen då det kan leda till pinsamheter och leda till att färre personer söker vård för deras könsskador, speciellt när man involverar kvinnor, skriver The Mirror.

Bildkälla: CEN

Införandet av föremål i kroppen för sexuell tillfredsställelse är en potentiellt farlig praxis som kan påverka hälsan och sexlivet.

Medicinska specialister varnade för att det kan orsaka blödning, tarmskada och andra liknande skador.

 

Dela på Facebook

Annons