Kändisar

Marie Serneholt avslöjar det intressanta valet som får svenska folket att spekulera: Det här ska tvillingpojkarna heta

av nuntium
29 oktober, 2018
Annons

Marie Serneholt och Fredric Palmqvist blev för en tid sen föräldrar till två fina tvillingpojkar. Hittills har paret hållit deras namn hemligt för det svenska folket, men nu avslöjar Marie Serneholt vad de små pojkarna ska heta.

Valet har hyllats av de svenska folket men har också fått många att spekulera.

Annons

Tusentals har följt de nyblivna föräldrarna i sociala medier, och man har kunnat tagit del av bilder från deras nya liv som nyblivna föräldrar till tvillingar.

Den första tiden har dock inte varit en dans på rosor. Marie Serneholt skrev tidigare i ett blogginlägg:

”Ni som har tvillingar som har klarat er helt själva – en stor jäkla fet eloge ska ni ha. Fattar inte hur ni klarat det! Min största respekt till er”.

Väldigt många har nu undrar och spekulerat över vad tvillingarna ska få för namn och för Marie och Fredric har det inte varit det lättaste valet.

”Får dagligen frågan vad våra barn ska heta och det är inte det att vi inte vill säga. Ska jag vara ärlig så har vi inte sagt något för att vi inte bestämt oss till 100%”, skrev Marie på sin blogg förra veckan.

Men nu har alla oss nyfikna äntligen fått svaret.

Marie avslöjar att de bestämt sig för vad pojkarna ska heta.

”Idag fyller de här två stjärnorna 6 veckor!! Och vi tänkte berätta vad de ska heta”, skriver hon.

Namnvalet har fått många kommentarer och positiv respons. Många har också kallat dem för ”söta prinsar”. Om namnen är en hyllning eller inspiration vet vi ännu inte.

Se klippet ovan.

Dela på Facebook

Annons