Han fick 9 orgasmer på sin fars begravning. Anledningen är chockerande!

Publicerades den 13 mars, 2018

När man hör ordet orgasm tänker man ofta på någon sexuell upplevelse som kanske eller förhoppningsvis var något utöver det vanliga. Att få orgasm är något som kan vara väldigt intimt och speciellt som man kan dela med en person, men också såklart på tu man hand kan det vara väldigt skön upplevelse.

Vissa personer har väldigt svårt för att få orgasm, för det mesta kvinnor. Och på så sätt njuter man lite extra och uppskattar dem orgasmerna till fullo när man väl får dom.

Men det finns ju också dom som inte har det problemet och får orgasm väldigt, väldigt lätt och ofta.

Den här artikeln handlar om just en sådan person. Denna man heter Dale Decker och har en sjukdom, som är rätt sällsynt.

Dale är 37 år gammal och har haft den här sjukdomen sedan en tid tillbaka och man kan ju hoppas att han har börja vant sig vid den, men Dale säger själv att det är det värsta som finns och eftersom han inte kan styra över det själv så blir det bara jobbigt och inte alls speciellt kul.

Dale får ca 100 orgasmer om dagen! Och som ovan nämnda skulle vissa säkert vilja få orgasmer som Dale, men 100 stycken om dagen kanske är lite mycket endå?

Värsta tänkbara var när Dale skulle gå på hans pappas begravning, vilket han berättar om i klippet nedan om va som hände där. När man ser klippet och han berättar så tycker man lite synd om honom, och det måste vara fruktansvärt jobbigt att ha den sjukdomen då man inte kan styra över den och att det bara händer.

Dale berättar:

”När du står på dina knän på din fars begravning, bredvid hans kista och säger adjö till honom och man får 9 orgasmer precis just då när hela din familj står bakom dig. Det gör att du aldrig mer kommer att vilja ha en orgasm någonsin igen så länge du lever”

Han har levt med sin sjukdom sedan 2012. Och det var på grund utav att han fick diskbråck som det började. Han är rädd för att gå ut bland folk för han vet aldrig när han får en orgasm och utlösning.

Se Dale berätta själv i klippet nedan:

Glöm inte bort att gilla oss på Facebook för fler läsvärda artiklar.


Gilla oss på Facebook, klicka på knappen:

Andra läste även:


Ägaren stoppade båttjuven tack vare sitt smarta knep: När du ser polisens helikopterjakt förstår du varför

Forskare: Drick DETTA varje dag och få en fantastisk effekt!

4 saker som kvinnor verkligen behöver från sina män

6 tecken på att du är i ett ensidigt förhållande